12.11.2021 Uutinen, Tiedote

Meijän Nordic -kisatoriperinne oheisohjelmineen käynnistyy Ruka Nordicin 20. juhlavuonna!

Meijän Nordic -kisatorilla pääset Kuusamolaiseen talvitunnelmaan kaikilla aisteilla

Kisatori kasaa yhteen paikalliset voimat niin erilaisten myyntituotteiden kuin ohjelmanumeroidenkin osalta. Yhdistämme vahvasti paikallisen osaamisen ja tekemisen kansainväliseen huippu-urheiluun.

Lämminhenkinen tori kutsuu kaikilla aisteilla mukaansa, näet, kuulet, tunnet, maistat ja haistat! Pääset tutustumaan mm. paikallisiin käsityöläistuotteisiin.

Ohjelmalavalla pääset nauttimaan mm. Kuusamon Naisvoimistelijoiden SM-tason Team Lixian huikeasta ohjelmanumerosta, kuulet paikallista musiikkia mm. Rain Will Fall Goes Acoustic -kokoonpanolta. Perjantaina esiintymislavalle nousee klo 16.00 esiintyjä Matias Lumi. Kisatorin juontajana toimii Mikko Luikku. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua husky-koiriin ja pääset rapsuttelemaan ja vaikkapa kävelyttämään vuohia!

Lisäksi ohjelmassa on koko viikonlopun ajan Lasten Lumipäivät, joka on lapsille ja perheille suunnattu riemukas tapahtuma-alue, jonka rastipisteillä kävijät saavat viihtyä maastohiihdon, mäkihypyn ja ampumahiihdon mukaansatempaavassa maailmassa omilla hiihtovälineillä! Tapahtuma on maksuton ja se sijaitsee Rukan kisatorin yhteydessä.

SHL-lastenlumipäivät (1)

Missä? Kisatori ja ohjelmalava sijaitsevat Rukan kylällä, Scandicin parkkipaikalla.
Milloin? Pe 26. – Su 29.11. klo 10-19.

#MeijänNordic

Jaa artikkeli