Ruka Nordic on ainutlaatuinen tapahtuma täynnä huippu-urheilua, elämyksiä ja viihdettä!

FIS World Cup Ruka Nordic käynnistää maastohiihdon ja yhdistetyn maailmancup-kiertueen, sekä jatkaa mäkihypyn maailmancup-kiertuetta marraskuun viimeisenä viikonloppuna 25.11. Rukan jylhissä maisemissa. 

Luvassa on jännittävän talviurheilun lisäksi juhlintaa ja tanssia, kun tänä vuonna Rukalla nähdään ensimmäistä kertaa myös Iskelmäviikkojen ohjelmaa. Ravintola Karhunkierroksessa järjestetään Mestaritanssit Iskelmämestarien tähdittämänä ja lauletaan karaokea orkesterin säestämänä.

Stadionalueen ravintoloissa ja kisastudioissa seurataan samalla jalkapallon MM-kisoja, mikä tekee stadionista todellisen urheilunfanien keskuksen.

Lipunmyynti on käynnissä ja ennakkotarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan!

Tutustu kisaohjelmaan ja tapahtumiin!Osta liput täältä!

Tule mukaan kauden avaus­tapahtumaan

Rukalla kilpaillaan maailmancupin osakilpailussa jännittävissä tunnelmissa ja huikeissa maisemissa. Menoa ja tekemistä riittää kaikenikäisille ja alueella vierailee myös itse Joulupukki! Pääset perheen kanssa ilmaiseksi stadionalueen lähellä sijaitsevalle Kisatorille, josta löydät Hiihtoliiton järjestämä Lasten Lumipäivät -alue, söpöjä maskotteja, oheistuotteita, paikallisia herkkuja ja esiintyjiä.

Hyppää mukaan! Jaa kuvasi meille hashtageilla #RukaNordic2022 #SinisiäHetkiä #MeijänNordic

Tutustu oheisohjelmaan