Karhunkierroksen urheiluravintolassa viihtyy koko seurue!

Kisaravintola Karhunkierros on avoinna jokaisena kisapäivänä – myös torstaina! Ravintola aukeaa pe–su klo 9:00, torstaina klo 17:30 ja on auki aina jokaisen kisapäivän päätökseen saakka. Kisaravintolan paistopisteestä saat maistuvat ja tuoreet kisamunkit, täytetyt voileivät sekä kyytipoikana nautittavat kuumat, kylmät ja terävämmätkin juomat. Minttu ja kaakao kuuluvat talviseen tunnelmaan saumattomasti!

Karhunkierroksessa järjestetään myös Iskelmäviikkojen ohjelmaa jokaisena kisapäivänä. Ravintolan iltaohjelmaan kuuluu tanssia Iskelmämestareiden tähdittämänä, minkä lisäksi kisaohjelman välissä nautitaan live-esiintyjien sävelistä. 

Ravintolasta avautuu suora näkymä hiihtostadionille, hyppyrimäkeen ja jättivideotaululle, eli täältä et missaa hetkeäkään kisoista!

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan huippu-urheilun parhaasta annista sekä suomalaisesta tanssimusiikista!

Muutokset aikatauluihin pidätetään.

Piharillistä herkkuja kaikille!

Piharillillä herkutellaan paistetuilla muikuilla ja maukkailla keitoilla! Soppatykistä valmistuvat erilaiset kasviskeitot sekä pakkassuosikkina lohikeitto.

Grillistä nappaat mukaan urheilutapahtumien klassikon, eli Rukan aidon kisamakkaran! Lisäksi punaisesta pikkumökistä nappaat lämpimät ja kuumat juomat mukaan kisakatsomoon.

Maalisuoralta löydät myös tuttuun tapaan Le Gruyère -maistiaiset. Ruokakoju on avoinna perjantaista sunnuntaihin kisatapahtumien ajan.

Ruokakujalta löydät myös tuttuun tapaan lakumyyjän ja Le Gruyère -maistiaiset. Ruokakojut ovat auki perjantaista sunnuntaihin kisatapahtumien ajan.

Muutokset aikatauluihin pidätetään.

 

Tunnelmallinen Poronsarvi palvelee mäkitornin läheisyydessä!

Mäkimontun vierestä löytyvä Poronsarvi-Pub tarjoaa perinteisten ravintolapalveluiden lisäksi loistavat paikat niin hiihdon kuin mäkihypynkin seuraamiseen!

Teltassa on laaja valikoima erilaisia kylmiä ja kuumia juomia! Tule siis fiilistelemään mäkihyppytunnelmaa ja virkistäytymään tähän mäkibaariin.

Pubin terassilta löytyy uutuutena pizzavaunu, josta sveitsiläinen juusto kohtaa kuusamolaisen porosalamin, suolakurkun ja perunan Nordic-pizzataskussa. Lisäksi terassilla grillataan myös kisamakkaraa!

Poronsarvi on avoinna perjantaina klo 12:00 alkaen, sekä lauantaina ja sunnuntaina 10:00 alkaen klo 19:00 saakka. Mahdolliset muutokset aikatauluihin pidätetään.

VIP-vieraiden Sudenpesä

ELÄMYKSELLISTÄ TUNNELMAA SUDENPESÄSSÄ!

VIP-vieraamme seuraavat kisoja ja nauttivat palveluista ainutlaatuisessa ja tyylikkäässä Sudenpesässä ja sen laajalla terassilla. Keloravintolassamme roihuava elävä tuli luo aitoa alppitunnelmaa ja ystävällinen henkilökuntamme toivottaa seurueenne lämpimästi tervetulleeksi.

Herkullinen, alueen lähiruokaa sisältävä buffet-menu ja tasokas baarimme on VIP-vieraidemme käytettävissä koko viikonlopun ajan.

Ravintola Sudenpesä on auki perjantaista sunnuntaihin, aamutuimasta viimeiseen kisaan saakka.

Tutustu VIP-etuihin täällä!

Tunnelmallinen Poronsarvi palvelee mäkitornin läheisyydessä!

Kahvilatelttamme valikoimiin kuuluu täytettyjä sämpylöitä ja ruisleipiä sekä pullaa ja munkkeja – tietenkin kuumien ja kylmien juomien kera. Teltassa on myös täydet anniskeluoikeudet terästetympääkin juomaa kaipaaville.

S-Cafe on avoinna perjantaina klo 12-19, sekä lauantaista sunnuntaihin klo 10:00 alkaen aina mäkikisan päättymisen saakka.

Osta lippusi lippu.fi:stä!