Karhunkierroksen urheiluravintolassa viihtyy koko seurue!

Karhunkierros on avoinna jokaisena kisapäivänä klo 9:00 alkaen, aina kisapäivän päätökseen saakka. Kisaravintolan paistopisteestä saat maistuvat ja tuoreet kisamunkit, sekä kyytipoikana nautittavat kuumat ja kylmät juomat.

Karhunkierroksessa järjestetään myös Iskelmäviikkojen ohjelmaa jokaisena kisapäivänä. Ohjelmaan kuuluu Iskelmäviikkojen ensimmäiset karsintakilpailut, karaokea orkesterin johdolla ja mestaritanssit tunnettujen Iskelmämestareiden tähdittämänä. Ohjelman aikataulu päivitetään sivuille myöhemmin.

Ravintolasta avautuu suora näkymä hiihtostadionille, hyppyrimäkeen ja jättivideotaululle, eli täältä et missaa hetkeäkään kisoista!

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan huippu-urheilun parhaasta annista sekä suomalaisesta tanssimusiikista!

Ruokakujan grillistä herkkuja kaikille!

Ruokakujalla herkutellaan paistetuilla muikuilla ja maukkailla keitoilla! Pihakeittiön soppatykistä valmistuvat erilaiset kasviskeitot sekä supisuomalainen kermainen lohikeitto.

Grillistä nappaat mukaan urheilutapahtumien klassikon, eli Rukan aidon kisamakkaran!

Maalisuoralta on tarjolla kuumia juomia take away –pisteeltä heille, ketkä eivät halua jättää välistä yhtään hetkeä maalisuoralla.

Ruokakujalta löydät myös tuttuun tapaan lakumyyjän ja Le Gruyère -maistiaiset.

HS142-mäkibaari on mäkihyppyfanin mesta!

Mäkihyppytornin viereinen kisaravintola tarjoaa perinteisten ravintolapalveluiden lisäksi aitiopaikat mäkihypyn seuraamiseen!

Poronsarvi muuttuu tänä vuonna HS142-mäkibaariksi, jossa nähdään tänä vuonna mäkilegendojen klubi. Mukana Klubissa on mm. entinen mäkikotka Toni Nieminen, joka muistelee Rukan mäen kokemuksiaan ja lajin extreme-tunnelmia yllätysvieraiden ja lajin legendojen kanssa.

Seuraa someamme ja osallistu somessamme pyörivään kilpailuun, jossa voit voittaa unohtumattoman hetken Suomen suurimman kisamäen, Rukan HS142 tornissa.

Osta lippusi lippu.fi:stä!

VIP-vieraiden Sudenpesä

ELÄMYKSELLISTÄ TUNNELMAA SUDENPESÄSSÄ!

VIP-vieraamme seuraavat kisoja ja nauttivat palveluista ainutlaatuisessa ja tyylikkäässä Sudenpesässä. Sudenpesässä pääsee myös saunomaan ja pulahtamaan paljussa terassillamme, kisojen keskellä!

Herkullisesta, alueen lähiruokaa sisältävästä buffet-menusta vastaa keittiömestarimme ja tasokas baari on VIP -vieraidemme käytettävissä koko viikonlopun ajan.

Tutustu VIP-etuihin täällä!