Karhunkierroksen urheiluravintolassa viihtyy koko seurue!

Karhunkierros on avoinna jokaisena kisapäivänä klo 9:00 alkaen, aina kisapäivän päätökseen saakka. Kisaravintolan paistopisteestä saat maistuvat ja tuoreet kisamunkit, sekä kyytipoikana nautittavat kuumat ja kylmät juomat.

Karhunkierroksessa järjestetään myös Iskelmäviikkojen ohjelmaa jokaisena kisapäivänä. Ohjelmaan kuuluu Iskelmäviikkojen ensimmäiset karsintakilpailut, karaokea orkesterin johdolla ja mestaritanssit tunnettujen Iskelmämestareiden tähdittämänä. Ohjelman aikataulu päivitetään sivuille myöhemmin.

Ravintolasta avautuu suora näkymä hiihtostadionille, hyppyrimäkeen ja jättivideotaululle, eli täältä et missaa hetkeäkään kisoista!

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan huippu-urheilun parhaasta annista sekä suomalaisesta tanssimusiikista!

Muutokset aikatauluihin pidätetään.

Ruokakujan grillistä herkkuja kaikille!

Ruokakujalla herkutellaan paistetuilla muikuilla ja maukkailla keitoilla! Pihakeittiön soppatykistä valmistuvat erilaiset kasviskeitot sekä supisuomalainen kermainen lohikeitto.

Grillistä nappaat mukaan urheilutapahtumien klassikon, eli Rukan aidon kisamakkaran!

Maalisuoralta on tarjolla kuumia juomia take away –pisteeltä heille, ketkä eivät halua jättää välistä yhtään hetkeä maalisuoralla.

Ruokakujalta löydät myös tuttuun tapaan lakumyyjän ja Le Gruyère -maistiaiset. Ruokakojut ovat auki perjantaista sunnuntaihin kisatapahtumien ajan.

Muutokset aikatauluihin pidätetään.

HS142-mäkibaari on mäkihyppyfanin mesta!

Mäkimontun viereinen kisaravintola tarjoaa perinteisten ravintolapalveluiden lisäksi aitiopaikat mäkihypyn seuraamiseen!

Poronsarvi muuttuu tänä vuonna HS142-mäkibaariksi, jossa nähdään tänä vuonna mäkilegendojen klubi – Kotkaklubi. Isäntänä Kotkaklubissa toimii kuusamolaistaustainen Anssi Koivuranta ja klubilaisina  Toni Nieminen, Matti Hautamäki ja Kari Ylianttila. Tule fiilistelemään Rukan mäen kokemuksia ja lajin extreme-tunnelmia lajin legendojen kanssa.

HS142-mäkibaari on auki aamukymmenestä aina viimeiseen kisaan saakka. Muutokset aikatauluihin pidätetään.

Osta lippusi lippu.fi:stä!

VIP-vieraiden Sudenpesä

ELÄMYKSELLISTÄ TUNNELMAA SUDENPESÄSSÄ!

VIP-vieraamme seuraavat kisoja ja nauttivat palveluista ainutlaatuisessa ja tyylikkäässä Sudenpesässä. Sudenpesässä pääsee myös saunomaan ja pulahtamaan paljussa terassillamme, kisojen keskellä! 

Herkullisesta, alueen lähiruokaa sisältävästä buffet-menusta vastaa keittiömestarimme ja tasokas baari on VIP -vieraidemme käytettävissä koko viikonlopun ajan. Ravintola Sudenpesä on auki perjantaista sunnuntaihin aina aamutuimasta viimeiseen kisaan saakka.

Tutustu VIP-etuihin täällä!