Näe ja koe enemmän Rukalla!

21. kerran järjestettävässä FIS Ruka Nordicin Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancuptapahtumassa huippu-urheilijat kohtaavat toisensa Rukan huikeissa maisemissa, liveyleisön edessä. Luvassa on jälleen toinen toistaan vauhdikkaampia ja jännittävämpiä urheiluhetkiä jokaiselle kisapäivälle, perjantaista sunnuntaihin ja aamusta iltaan.

Mikäli haluat ainutlaatuisesta viikonlopustasi Rukalla yhä erityisemmän, varaa ennakkoon VIP-pakettimme, johon kuuluu mm. valikoituja etuja koko Rukan kylän alueella, herkullinen villiruokamenu paikallisista antimista, sekä pääsy terassisaunaan ja paljuun elämyksellisessä Sudenpesässä.

Lipunmyynti kisoihin aukeaa syyskuussa ainutlaatuisella ennakkokampanjalla, joten varmista edulliset liput talvikauden avaukseen ja cupin ykköstapahtumaan heti! Tämä tarjous ei toistu!

Osta lippusi täältä!

Ohjelmaa Iskelmämestareista Jalkapallon MM-kisastudioon!

Stadionalueen kisaravintola Karhunkierroksessa nähdään ensimmäistä kertaa Iskelmäviikkojen karsintakilpailu, jossa tuomaristo valitsee voittajat jatkoon kesän 2023 Kiuruveden Iskelmäviikoille. Karsintakilpailuiden ohessa tanssitaan Iskelmämestareiden tahdittamana mestaritansseja, sekä pidetään hauskaa ja lauletaan karaokeorkesterin säestämänä.

ISKELMÄVIIKKO RUKALLA

PERJANTAI
15.00-17-45 Iskelmämestarit-tanssit
18.00 Ilmoittautuminen laulukilpailun karsintaan
19.00-21.00 Laulukilpailun karsinnat ja livekaraoke
21.00-22.00 Levymusiikkia

LAUANTAI
15.00-17-45 Iskelmämestarit-tanssit
18.00 Ilmoittautuminen laulukilpailun karsintaan
19.00-21.00 Laulukilpailun karsinnat ja livekaraoke
21.00-22.00 Levymusiikkia

SUNNUNTAI
12.00-14.00 Laulukilpailun karsinnat ja livekaraoke

Viikonlopun laaja urheilutarjonta kattaa myös Jalkapallon MM -kisat, joita seurataan hiihtolajien ohella kisastudioissa eri ravintoloissamme. Tätä ainutlaatuista urheilukimaraa et halua missata!

Yhdistetyn faneille on luvassa lisäjännitystä Ruka Tourin muodosssa, jossa on jaossa maailmancupin lisäpisteitä.

Hupia ja liikunnan iloa koko perheelle!

Rukalla riittää jälleen tekemistä myös perheen pienimmille! Edellisvuosilta tuttu erikoisvieraamme Joulupukki saapuu Muorinsa kanssa tervehtimään niin pieniä kuin suuria urheilijoita.

Kisatorilla riittää tunnelmaa!

Stadionalueen pääporttien läheisyydestä löytyy tänäkin vuonna tunnelmallinen kisatori, joka on avoinna kaikille. Kisatori tapahtumineen on maksuton, joten voit tulla nauttimaan kisafiiliksestä ja moikkaamaan maskotteja milloin vain!

Kisatorin ohjelmalavalla järjestetään monipuolisesti ohjelmaa ja markkinoilla myydään perinteisiä kuusamolaisia herkkuja, sekä paikallisia tuotteita.

Torilla tapaat ja voit ottaa kisamuistoksi kuvia Joulupukin ja Joulumuorin kanssa, sekä iloisien maskottiemme kanssa.

Kisatorilta ehdit myös ostaa suositut ja lämpimät Ruka Nordic –fanituotteet, pipot ja kaulahuivit, maalisuoran kannustusjoukoille Suomen liput, sekä urheilukarnevaalissa soivat torvet.

Osta kisatuotteet valmiiksi verkkokaupasta

Saavu sujuvasti stadionille

Saapuminen julkisilla:

Suosittelemme saapumaan kisapaikalle SkiBusilla joka liikennöi kisaviikonloppuna Kuusamon ja Rukan välillä.
SkiBusin pääteasema on Rukan kylällä. Skibusin aikataulut löydät täältä sekä alta löytyvästä kuvasta.

Parkkipaikat:

Parkkipaikat sijaitsevat kisa-alueelle johtavan Talvijärventien varrella sekä Rukan koulun pihalla. Seuraathan liikenteenohjaajien ohjeita.
Talvijärven ylittäminen heikon jäätilanteen vuoksi on kiellettyä.
Lämmintä parkkitilaa löytyy myös Rukan kylän parkkihallista (maksullinen). Ilmaista yleisöparkkia ei Rukan kylässä ole.

Lipunmyynti ja rannekkeenvaihtopisteet ja aukioloajat:

Tapahtumassa on 2 lipunmyyntipistettä. Toinen Rukan kylällä ja toinen Hiihtostadionintien varrella Hotelli Rukatontun vieressä. Lipunmyynnissä saat rannekkeen. Jos olet ostanut lipun ennakkoon, sinulle annetaan ranneke ennakkolippua tai Lippu.fi:n tositetta vastaan.

Lipunmyynnin aukioloajat ovat:

Torstai 24.11. 15.00 – 19.00 (Vain Rukan kylän lipunmyyntipiste)
Perjantai 25.11. 9.00 alkaen
Lauantai 26.11. 8.00 alkaen
Sunnuntai 27.11. 8.00 alkaen

Kielletyt tavarat alueella:

Alueelle ei saa tuoda alkoholia. Alueella on useita anniskelupisteitä.
Alueelle ei saa myöskään tuoda teräaseita, ilotulitteita tai muuta turvallisuutta vaarantavaa materiaalia.
Varauduthan laukkutarkastukseen. Alueella on kameravalvonta.

WC:t

Kisa-alueella on lämpimiä WC-tiloja stadionrakennuksen takana. Bajamajoja on ravintola Karhunkierroksen läheisyydessä. Alueella on invavessoja.

Ensiapu:

Yleisön ensiapupiste sijaitsee keskellä kisa-aluetta ravintola Karhunkierroksen vieressä. Kaikissa ravintoloissa on ensiapulaukut. Alueella on 2 päivystävää lääkäriä.

Aluekartat

Missä ovat parkkipaikat, mistä pääsen ravintolaan, kuinka liikun alueella? Tutustu alueeseen ja lataa kartta klikkaamalla alapuolella olevasta linkistä!

Lataa aluekartta