Näe ja koe enemmän Rukalla!

21. kerran järjestettävässä FIS Ruka Nordicin Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancuptapahtumassa huippu-urheilijat kohtaavat toisensa Rukan huikeissa maisemissa, liveyleisön edessä. Luvassa on jälleen toinen toistaan vauhdikkaampia ja jännittävämpiä urheiluhetkiä jokaiselle kisapäivälle, perjantaista sunnuntaihin ja aamusta iltaan.

Mikäli haluat ainutlaatuisesta viikonlopustasi Rukalla yhä erityisemmän, varaa ennakkoon VIP-pakettimme, johon kuuluu mm. valikoituja etuja koko Rukan kylän alueella, herkullinen villiruokamenu paikallisista antimista, sekä pääsy terassisaunaan ja paljuun elämyksellisessä Sudenpesässä.

Lipunmyynti on käynnissä, joten varmista edulliset liput talvikauden avaukseen ja cupin ykköstapahtumaan heti! 

Osta lippusi täältä!

Ohjelmassa tanssia, laulua ja paljon muuta!

Stadionalueen kisaravintola Karhunkierroksessa nähtiin edellisvuonna ensimmäistä kertaa Iskelmäviikkojen karsintakilpailu, jossa tuomaristo valitsi voittajat jatkoon kesän 2023 Kiuruveden Iskelmäviikoille. Karsintakilpailuiden ohessa tanssittiin Iskelmämestareiden tahdittamana mestaritansseja.

Vuoden 2023 ohjelmassa on jälleen luvassa pyörähtelyä ja huippuartisteja – pysy kuulolla, kerromme lisää huikeasta oheisohjelmasta syksyn aikana!

Hupia ja liikunnan iloa koko perheelle!

Rukalla riittää jälleen tekemistä myös perheen pienimmille! Edellisvuosilta tuttu erikoisvieraamme Joulupukki saapuu Muorinsa kanssa tervehtimään niin pieniä kuin suuria urheilijoita.

Kisatorilla riittää tunnelmaa!

Stadionalueen pääporttien läheisyydestä löytyy tänäkin vuonna tunnelmallinen kisatori, joka on avoinna kaikille. Kisatori tapahtumineen on maksuton, joten voit tulla nauttimaan kisafiiliksestä ja moikkaamaan maskotteja milloin vain!

Kisatorin ohjelmalavalla järjestetään monipuolisesti ohjelmaa ja markkinoilla myydään perinteisiä kuusamolaisia herkkuja, sekä paikallisia tuotteita.

Torilla tapaat ja voit ottaa kisamuistoksi kuvia Joulupukin ja Joulumuorin kanssa, sekä iloisien maskottiemme kanssa.

Kisatorilta ehdit myös ostaa suositut ja lämpimät Ruka Nordic –fanituotteet, pipot ja kaulahuivit, maalisuoran kannustusjoukoille Suomen liput, sekä urheilukarnevaalissa soivat torvet.

Osta kisatuotteet valmiiksi verkkokaupasta

Saavu sujuvasti stadionille

Saapuminen julkisilla:

Suosittelemme saapumaan kisapaikalle SkiBussilla,joka liikennöi kisaviikonloppuna Kuusamon ja Rukan välillä.

Parkkipaikat:

Parkkipaikat sijaitsevat kisa-alueelle johtavan Talvijärventien varrella sekä Rukan koulun pihalla. Seuraathan liikenteenohjaajien ohjeita. Talvijärven ylittäminen heikon jäätilanteen vuoksi on kiellettyä.

Lämmintä parkkitilaa löytyy myös Rukan kylän maksullisesta parkkihallista.Ilmaista yleisöparkkia ei Rukan kylässä ole.

Lipunmyynti ja rannekkeenvaihtopisteet ja aukioloajat:

Tapahtumassa on 2 lipunmyyntipistettä, joista toinen sijaitsee Rukan kylällä ja toinen Hiihtostadionintien varrella Hotelli Rukatontun vieressä. Lipunmyynnissä saat rannekkeen. Jos olet ostanut lipun ennakkoon, sinulle annetaan ranneke ennakkolippua tai Lippu.fi:n tositetta vastaan.

 

Lipunmyynnin aukioloajat päivitetään sivuille myöhemmin.

 

Kielletyt tavarat alueella:

Alueelle ei saa tuoda alkoholia. Alueella on useita anniskelupisteitä.Alueelle ei saa myöskään tuoda teräaseita, ilotulitteita tai muuta turvallisuutta vaarantavaa materiaalia. Varauduthan laukkutarkastukseen. Alueella on kameravalvonta.

WC:t

Kisa-alueella on lämpimiä WC-tiloja stadionrakennuksen takana.Bajamajoja on ravintola Karhunkierroksen läheisyydessä. Alueella on invavessoja.

Ensiapu:

Yleisön ensiapupiste sijaitsee keskellä kisa-aluetta ravintola Karhunkierroksen vieressä. Kaikissa ravintoloissa on ensiapulaukut. Alueella on 2 päivystävää lääkäriä.

Aluekartat

Missä ovat parkkipaikat, mistä pääsen ravintolaan, kuinka liikun alueella? Tutustu alueeseen ja lataa kartta klikkaamalla alapuolella olevasta linkistä!

Lataa aluekartta