Näe ja koe enemmän Rukalla!

21. kerran järjestettävässä FIS Ruka Nordicin Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancuptapahtumassa huippu-urheilijat kohtaavat toisensa Rukan huikeissa maisemissa, liveyleisön edessä. Luvassa on jälleen toinen toistaan vauhdikkaampia ja jännittävämpiä urheiluhetkiä jokaiselle kisapäivälle, perjantaista sunnuntaihin ja aamusta iltaan.

Mikäli haluat ainutlaatuisesta viikonlopustasi Rukalla yhä erityisemmän, varaa ennakkoon VIP-pakettimme, johon kuuluu mm. valikoituja etuja koko Rukan kylän alueella, herkullinen villiruokamenu paikallisista antimista, sekä pääsy terassisaunaan ja paljuun elämyksellisessä Sudenpesässä.

Lipunmyynti kisoihin aukeaa syyskuussa ainutlaatuisella ennakkokampanjalla, joten varmista edulliset liput talvikauden avaukseen ja cupin ykköstapahtumaan heti! Tämä tarjous ei toistu!

Osta lippusi täältä!

Ohjelmaa Iskelmämestareista Jalkapallon MM-kisastudioon!

Stadionalueen kisaravintola Karhunkierroksessa nähdään ensimmäistä kertaa Iskelmäviikkojen karsintakilpailu, jossa tuomaristo valitsee voittajat jatkoon kesän 2023 Kiuruveden Iskelmäviikoille. Karsintakilpailuiden ohessa tanssitaan Iskelmämestareiden tahdittamana mestaritansseja, sekä pidetään hauskaa ja lauletaan karaokeorkesterin säestämänä.

Viikonlopun laaja urheilutarjonta kattaa myös Jalkapallon MM -kisat, joita seurataan hiihtolajien ohella kisastudioissa eri ravintoloissamme. Tätä ainutlaatuista urheilukimaraa et halua missata!

Hiihtokansalle lisäjännitystä tarjoaa Ruka Tripla, jossa on jaossa maailmancupin lisäpisteitä.

Hupia ja liikunnan iloa koko perheelle!

Rukalla riittää jälleen tekemistä myös perheen pienimmille! Edellisvuosilta tuttu erikoisvieraamme Joulupukki saapuu Muorinsa kanssa tervehtimään niin pieniä kuin suuria urheilijoita.

Lista lasten tapahtumista täydentyy myöhemmin!

Kisatorilla riittää tunnelmaa!

Stadionalueen pääporttien läheisyydestä löytyy tänäkin vuonna tunnelmallinen kisatori, joka on avoinna kaikille. Kisatori tapahtumineen on maksuton, joten voit tulla nauttimaan kisafiiliksestä ja moikkaamaan maskotteja milloin vain!

Kisatorin ohjelmalavalla järjestetään monipuolisesti ohjelmaa ja markkinoilla myydään perinteisiä kuusamolaisia herkkuja, sekä paikallisia tuotteita.  Ohjelmalavalla tunnustuksen saavat myös mm. todelliset vaparit – kisakonkarit, jotka ovat olleet mukana kisoissa läpi sen koko historian.

Torilla tapaat ja voit ottaa kisamuistoksi kuvia Joulupukin ja Joulumuorin kanssa, sekä iloisien maskottiemme kanssa.

Kisatorilta ehdit myös ostaa suositut ja lämpimät Ruka Nordic –fanituotteet, pipot ja kaulahuivit, maalisuoran kannustusjoukoille Suomen liput, sekä urheilukarnevaalissa soivat torvet.

Osta kisatuotteet valmiiksi verkkokaupasta