Näe ja koe enemmän Rukalla!

22. kerran järjestettävässä FIS Ruka Nordicin Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancuptapahtumassa huippu-urheilijat kohtaavat toisensa Rukan huikeissa maisemissa, liveyleisön edessä. Luvassa on jälleen toinen toistaan vauhdikkaampia ja jännittävämpiä urheiluhetkiä jokaiselle kisapäivälle, perjantaista sunnuntaihin ja aamusta iltaan.

Mikäli haluat ainutlaatuisesta viikonlopustasi Rukalla vielä erityisemmän, varaa ennakkoon VIP-pakettimme, johon kuuluu mm. herkullinen villiruokamenu paikallisista antimista sekä luonnollisesti stadionin parhaat puitteet seurata kisoja! 

Lipunmyynti on käynnissä, joten varmista paikkasi talvikauden avaukseen ja cupin ykköstapahtumaan heti! 

Osta lippusi täältä!

Ohjelmassa tanssia, laulua ja paljon muuta!

Viime vuonna toppahaalarikansaa tanssiin villinnyt IskelmäOrkesteri palaa jälleen kisaravintola Karhunkierrokseen, solisteinaan kesällä Kiuruveden Iskelmäviikolla kruunatut IskelmäMestarit Katariina Keinänen ja Jere Toivonen!

Kisatapahtumien välillä Karhunkierroksessa esiintyvät IskelmäMestareiden lisäksi räppäävä hiihtäjä, hiihtävä räppääjä Jumi, sympaattisesti tunteita tulkitseva Johannes Piste, elektrovivahteilla maustettua pop-musiikkia tarjoileva SusannaKristiina sekä Anniina & Jare Uusimies.

Perjantaina ja lauantaina bileitä voi jatkaa myöhään yöhön Rukan ravintola Zonessa, jonka lavalla veivaa timanginen bilebändi Kova Meinings. 

Hupia ja liikunnan iloa koko perheelle!

Rukalla riittää jälleen tekemistä myös perheen pienimmille! Edellisvuosilta tuttu erikoisvieraamme Joulupukki saapuu Muorinsa kanssa tervehtimään niin pieniä kuin suuria urheilijoita.

Kisatorilla riittää tunnelmaa!

Stadionalueen pääporttien läheisyydestä löytyy tänäkin vuonna lämminhenkinen kisatori, joka on avoinna kaikille. Kisatori tapahtumineen on maksuton, joten voit tulla nauttimaan kisafiiliksestä ja moikkaamaan maskotteja milloin vain!

Kisatorilla myydään perinteisiä kuusamolaisia herkkuja sekä muita paikallisia tuotteita, kuten uniikkeja koruja. Täältä on helppo napata vaikka pukinkonttiin myös pehmoisia villasukkia sekä aitoja, lämmittäviä islantilaisneuleita.

Torilla tapaat ja voit ottaa kisamuistoksi kuvia Joulupukin ja Joulumuorin sekä iloisten maskottiemme kanssa.

Kisatorilta voit ostaa myös suositut ja lämpimät Ruka Nordic –fanituotteet, pipot ja kaulahuivit sekä maalisuoran kannustusjoukoille oleelliset Suomen liput.

Tervetuloa ostoksille kisatorille! Tuotteita myynnissä myös kisa-alueella.

Saavu sujuvasti stadionille

Saapuminen julkisilla:

Suosittelemme saapumaan kisapaikalle SkiBussilla,joka liikennöi kisaviikonloppuna Kuusamon ja Rukan välillä.

Ruka Nordic SKIBUSSI KUUSAMO – RUKA – KUUSAMO 2023

Parkkipaikat:

Parkkipaikat sijaitsevat kisa-alueelle johtavan Talvijärventien varrella sekä Rukan koulun pihalla. Seuraathan liikenteenohjaajien ohjeita. Talvijärven ylittäminen heikon jäätilanteen vuoksi on kiellettyä.

Lämmintä parkkitilaa löytyy myös Rukan kylän maksullisesta parkkihallista.Ilmaista yleisöparkkia ei Rukan kylässä ole.

Lipunmyynti ja rannekkeenvaihtopisteet ja aukioloajat:

Tapahtumassa on 2 lipunmyyntipistettä, joista toinen sijaitsee Rukan kylällä ja toinen Hiihtostadionintien varrella Hotelli Rukatontun vieressä. Lipunmyynnissä saat rannekkeen. Jos olet ostanut lipun ennakkoon, sinulle annetaan ranneke ennakkolippua tai Lippu.fi:n tositetta vastaan.

 

Lipunmyynnin aukioloajat: 

Vuoden 2024 aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

 

Kielletyt tavarat alueella:

Alueelle ei saa tuoda alkoholia. Alueella on useita anniskelupisteitä.Alueelle ei saa myöskään tuoda teräaseita, ilotulitteita tai muuta turvallisuutta vaarantavaa materiaalia. Varauduthan laukkutarkastukseen. Alueella on kameravalvonta.

WC:t

Kisa-alueella on lämpimiä WC-tiloja stadionrakennuksen takana.Bajamajoja on ravintola Karhunkierroksen läheisyydessä. Alueella on invavessoja.

Ensiapu:

Yleisön ensiapupiste sijaitsee keskellä kisa-aluetta ravintola Karhunkierroksen vieressä. Kaikissa ravintoloissa on ensiapulaukut. Alueella on 2 päivystävää lääkäriä.

Aluekartat

Missä ovat parkkipaikat, mistä pääsen ravintolaan, kuinka liikun alueella? Tutustu alueeseen ja lataa kartta klikkaamalla alapuolella olevasta linkistä!

Lataa aluekartta