Nosta kisakokemus uudelle tasolle– valitse Ruka Nordic VIP!

FIS World Cup Ruka Nordic 2022 avaa yhdistetyn ja maastohiihdon maailmancupin ja tiukkoja taistoja käydään mäkihypyn maailmancupin pisteistä Rukan luonnonkauniissa maisemissa. Vietä mieletön kisaviikonloppu kaveriporukalla tai tarjoa asiakkaillesi unohtamaton kokemus kansainvälisessä tunnelmassa!

Huippusuosittu VIP Sudenpesä tarjoaa upean kisakokemuksen. VIP-vieraamme seuraat kisoja stadionin parhailta paikoilta tunnelmallisessa Rukan Sudenpesässä, jossa sykkii elävä tuli ja mutkaton meininki! Sudenpesässä tarjolla upea, lähiruokaa suosiva, villiruoka-buffet, josta ei elämystä puutu.

Sudenpesän VIP-pakettiin sisältyy mm:

Sisäänpääsy kisa-alueelle sekä VIP-vieraiden omaan yksityisravintola Sudenpesään

Villiruoka-buffet & veloituksetta kahvia ja teetä koko päivä.

Yleinen sauna ja palju

Osta VIP-lippusi Elämysliven kautta!

VIP-menu

Ainutlaatuinen, paikallista lähiruokaa suosiva menu sisältää vaihtoehtoja niin lihansyöjille kuin kasvissyöjille. Luvassa on mm. poronkäristystä, kaamoshärkää, paahdettua lohta, uunijuureksia ja perunapaistosta.

Sudenpesän viinibaari on rakennettu monipuoliseksi ja valikoimassamme on huomioitu pien- ja perhetuottajien erikoisuuksia. Kuumia ja alkoholittomia juomia on tarjolla koko aukiolon ajan.

Menuun kuuluu myös kahvi ja teetarjoilu, unohtamatta stadionalueen parasta paikkaa kisojen seuraamiseen. Tarjoa läheisillesi luksusta valitsemalla Ruka VIP-paketti!

VIP-edut ja hinnat

VIP-lipulla saat runsaasti huippuetuja Rukan kylässä!

Ruka Store & Ruka Brand Village:
Vip -lippua esittämällä saa -20% alennuksen. Alennus ei koske Nordic-tuotteita, tarjous voimassa koko kisaviikon ajan ma-su.

Intersport Ruka:
VIP -lipulla normaalihintaiset tuotteet -20% Rukan ja Kuusamon myymälöistä. Ei koske elektroniikkaa, eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa tapahtuman ajan perjantaista sunnuntaihin.

Tervetuloa VIP -vieraaksi koko tapahtuman ajaksi 395,-/ hlö tai vietä Ilta VIP -vieraanamme 198,-/hlö.

VIP-palvelupiste

Vip-vieraiden asiakaspalvelupiste palvelee kisatorin vieressä.

Vip-vieraiden asiakaspalvelun aukiolo:
24.11. torstaina klo 15:00 – 20:00
25.11. perjantaina klo: 9:00 – 15:00
26.11. lauantaina klo 9:00 – 15:00
27.11. sunnuntaina klo 8:00 – 12:00

Mikäli teille herää kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostitse: (ennen tapahtumaa). Itse tapahtuman aikana palvelemme teitä VIP-asiakkaitamme puhelimitse puh. 046 951 8051 .