23.09.2024 Uutinen, Tiedote

Ruka Nordic tarjoaa tänä vuonna entistä parempia paikkoja ja palveluja 

FIS Ruka Nordic avaa hiihdon maailmancupin Kuusamossa 29.11.-1.12.2024. Odotukset ovat korkealla sekä urheilun että kisatunnelman suhteen. 

Uskon, että tänä vuonna maailmancupin avauksessa talvilajien maailmankartalle murtautuu ainakin hiihdossa uusia, nuoria suomalaisnimiä”, ennustaa Ruka Nordicin tapahtumapäällikkö Jarkko Ruhanen.

Toistakymmentä vuotta Ruka Nordicin organisaatiossa vaikuttanut Ruhanen odottaa tulevalta tapahtumalta muutenkin paljon.   

“Ruka Nordicin kävijämäärät ovat olleet nousujohteisia viimeiset kolme vuotta. Odotan ja toivon tietysti, että yleisö löytää paikalle myös tänä vuonna.” 

Entistä parempia paikkoja 

FIS World Cup Ruka Nordic on maailman suurin talvilajien maailmancup-tapahtuma.  Kisaviikonloppuna kisataan perinteisissä pohjoismaisissa talvilajeissa, eli mäkihypyssä, yhdistetyssä sekä hiihdossa niin pitkillä kuin lyhyilläkin matkoilla.  

Yleisöllä tulee tämän vuoden tapahtumassa olemaan entistä paremmat oltavat. 

Esimerkiksi aiemmin epävirallisena metsäkatsomona toimineelle Rukan Impilinnan nousulle tuodaan tänä vuonna yleisön iloksi kahviopalvelut. 

Stadionrakennuksen aiemmin lehdistön käytössä ollut tila vapautetaan yleisökäyttöön. Ruhanen kertoo tämän tilan palvelevan yritysasiakkaita.  

“Uutena juttuna Sudenpesän VIP-tilasta tulee sunnuntaipäivän ajaksi perhevippi, eli se on tuolloin lapsiperheiden käytössä.”  

Lisäksi stadionalueelle on tänä vuonna luvassa isompi yksittäinen yleisöalue, jonka yhteyteen tuodaan lämmin vessakontti. 

Isomman alueen myötä yksi pienemmistä yleisöteltoista jää pois ja sen tilalle tulee ulkoterassi, jolla myydään festarihenkistä ruokaa, kuten pinsoja.  

Tarkempaa reseptiikkaa Ruhanen ei suostu vielä paljastamaan, mutta tyytyväisestä myhäilystä voi päätellä, että työryhmän pinsa-maistajaisissa saatu esimaku tuotteesta on ollut hyvä. 

Osta lippusi etukäteen 

Ruka Nordicin lipunmyynti käynnistyy 20.9. Lippu.fi:ssä.  Ennakkohinta lipuille tätä kautta hankittaessa tulee olemaan edullisempi kuin porttimyynnissä.  

“Etukäteen hankittu lippu nopeuttaa pääsyä stadionalueelle. Lisäksi näitä lippuja ostaneille tulee tilaisuus osallistua arvontaa, jossa voi voittaa kisaliput myös seuraavalle vuodelle.” 

Jaa artikkeli