31.10.2017 Uutinen, Tiedote

Vitamin Well+ FIS Ruka Nordic -maailmancuptapahtuman viralliseksi juomasponsoriksi

Vitamin Well tulee olemaan paikalla virkistämässä maastohiihtäjiä Vitamin Well+ -urheilujuomalla maailman suurimmassa talvilajien maailmancuptapahtumassa Rukalla 23.-26.11.2017. Yksi tapahtumassa kilpailevista tähdistä on Vitamin Wellin uusi brändilähettiläs maastohiihtäjä Kerttu Niskanen.

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna kaikki pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup-avaukset pidetään Rukalla. Luvassa on viikonloppu täynnä maailman parasta talviurheilua: 11 maailmancupin osakilpailua, yli 30 maata ja 400 urheilijaa, mahtavaa tunnelmaa ja 25 000 katsojaa.

”Olemme iloisia siitä, että Vitamin Well on mukana sponsoroimassa juomia Rukan maailmancupissa. Haluamme tarjota markkinan parasta urheilujuomaa kilpailijoillemme, kun he saapuvat maaliin”, sanoo FIS World Cup Ruka Nordicin Pääsihteeri Seppo Linjakumpu.

Rukan maailmancupin yhteydessä yhdellä onnekkaalla kilpailuvoittajalla on mahdollisuus tavata Vitamin Well+:n brändilähettiläs Kerttu Niskanen ja eturivin paikoilta nähdä hänen kilpailevan. Lisätietoja kilpailusta Vitamin Wellin Instagramissa @vitaminwellsuomi.

”Maailmancup Rukalla on klassikko ja on kunnia olla mukana tukemassa juuri tätä tapahtumaa. Maailmancup on tärkeä osa Vitamin Wellin maastohiihtosatsausta ja se, että Kerttu on mukana kilpailemassa vuoden ensimmäisessä maailmancupissa, tekee siitä vieläkin jännittävämpää”, sanoo Vitamin Wellin Country Marketing Manager Nathalie Bergenheim.

 

KERTTU NISKANEN

Koko nimi: Kerttu Niskanen
Syntymäaika: 13.08.1988
Kerho: Vieremän Koitto
OS-mitalit: 2 hopeaa
MM-mitalit: 2 pronssia
Instagram: https://www.instagram.com/kerttuniskanen/

 

Ruotsalainen maastohiihtotähti Stina Nilsson, joka kilpailee myös Rukalla, on jo ennestään Vitamin Well+:n brändilähettiläs.

Lue lisää osoitteessa www.vitaminwell.fi/plus

 

FAKTAA

Vitamin Well+ sisältää yhdistelmän elektrolyyttejä, aminohappoja sekä vitamiineja. BCAA haaraketjuiset aminohapot toimivat lihasten rakennusaineena treenin aikana ja ehkäisevät lihaksen vahingoittumista. Vitamin Well+ sisältää myös magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa. VW+ 001 sisältää hiilihydraatteja, jotka toimivat energialähteenä pitkäkestoisessa harjoittelussa. VW+ 002 on puolestaan sokeriton ja hiilihydraatiton vaihtoehto.

Elektrolyytit – eli suolat kuten natrium, magnesium, kloridi ja kalium.

Elektrolyyttejä tarvitaan nestetasapainon sekä suorituskyvyn ylläpitämiseen.

  • D-vitamiini – edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
  • L-glutamiini ja l-alanyyli mudostavat aminohappoyhdistelmän, jota kutsutaan Sustamineksi™. Sustamine™ auttaa mm. nestettä imeytymään kehoon sekä ylläpitämään energiatasoa harjoituksen aikana. L-glutamiini auttaa kehoa palautumaan urheilusuorituksesta. L-alanyylia tarvitaan puolestaan glukogeenivarastojen jälleenrakentamiseen.
  • D-vitamiini – edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
  • BCAA eli haaraketjuiset aminohapot l-leusiini, l-valiini ja l-isoleusiini toimivat lihasten rakennusaineina ja tehostavat näin ollen lihasmassan kasvua.
  • B5-vitamiini – edistää normaalia energiaaineenvaihduntaa sekä hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Sinkki – edistää mm. normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa.
  • Hiilihydraatit – yleisnimitys tärkkelyksille, ravintokuiduille ja sokereille. Hiilihydraatit ovat tärkein energialähteemme.

VW+ båda

Vitamin Well on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen yritys, jonka liikeidea on kehittää, valmistaa ja markkinoida juomia, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja ja joilla on selkeä toiminnallisuus kuluttajalle. Vitamin Well haastaa pohjoismaisia juomamarkkinoita tuottamalla fiksumpia ja paremman makuisia juomia pohjoismaihin sekä nyt myös Euroopan laajuisesti. Lisätietoa osoitteessa vitaminwell.fi. Maahantuojana Suomessa toimii Lejos Oy.

KUVAT JA TUOTENÄYTTEET

Nathalie Bergenheim, Country Marketing Manager, Vitamin Well, +358 50 341 6766,

Jaa artikkeli