03.11.2017 Uutinen, Tiedote

Lauantain VIP-liput hupenevat vauhdilla – perjantaille ja sunnuntaille vielä tilaa

Ruka Nordiciin on aikaa enää vajaat kolme viikkoa ja se näkyy VIP-lipunmyynnissä.

Lauantain VIP-lipuista on myyty jo yli puolet ja lippujen myyntitahti vain kiristyy. Myös perjantain ja sunnuntain VIP täyttyy yhä vauhdikkaammin mitä lähemmäksi kilpailuja mennään. Tänä vuonna sekä perjantai että sunnuntai ovat lauantain tapaan täynnä mahtavaa urheilua aina aamusta iltaan!

Molempina päivinä pääset seuraamaan kaikkia lajeja. Perjantaina ohjelmassa ovat yleisön suosikkikilpailu maastohiihdon sprintit, yhdistetyn kilpailu sekä mäkihypyn karsinta. Karsinnassa nähdään jo kaikki maailman tähdet, sillä uusien sääntöjen valossa kaikki urheilijat karsivat. Sunnuntain ohjelma on myös uudistunut ja silloin nähdään maastohiihdon takaa-ajot sekä yhdistetyn kilpailu ja mäkihypyn yksilökilpailu! Lauantain ohjelmassa on maastohiihdon kilpailu perinteisellä hiihtotavalla, yhdistetyn kilpailu sekä joukkuemäki.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin täällä.

Ainutlaatuista tunnelmaa ja upeita herkkuja

Ruka Nordic VIP tarjoaa sinulle ja ystävillesi ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maailmancupin avauksesta tyylillä! Sudenpesän tunnelmallisissa puitteissa elät kisafiilistä stadionin parhailla paikoilla: terassikatsomosta avautuu mahtava näkymä yli kilpailupaikkojen. Sudenpesässä nautit mahtavista VIP-herkuista takkatulen loimun äärellä ja tunnelmasta vastaa saksofonin ja DJ:n yhdistänyt huikea SÄX. VIP-menun löydät jutun lopusta.

Nyt on aika toimia – lauantain liput hupenevat hetki hetkeltä ja perjantai ja sunnuntai täyttyvät kovaa vauhtia. Älä missaa mahdollisuuttasi nauttia maailmancupin avauksesta ja kirkkaimpien urheilutähtien suorituksista kisojen parhailta paikoilta!

Tutustu tarkemmin VIP-lippujen sisältöön ja tilaa omasi täältä!

 

VIP-menu:

Perjantai

Härkää metsäsienikastikkeella
Pariisinperunat
Säräjuurekset
Leipälajitelma ja levite

Juustopöytä

Lauantai

Poronkäristys
Perunamuusi
Puolukkahilloa ja suolakurkkua
Leipälajitelma ja levite

Sitruunavaahto

Sunnuntai

Paahtopaisti ja punaviini-mustikkakastike
Kermaperunat
Rakuuna porkkanat
Leipälajitelma ja levite

Kahvi ja mansikkarahkaleivos

Joka päivä tarjolla myös kasvisvaihtoehto

Jaa artikkeli