28.11.2021 Uutinen, Tiedote

Sunnuntaina naisten takaa-ajossa jahdataan Karlssonia

Naisten vapaan hiihtotyylin takaa-ajoon lähdetään mielenkiintoisissa asetelmissa, kun ensimmäisenä matkaan lähtee Ruotsin Frida Karlsson ja toisena 13,7 sekuntia myöhemmin Therese Johaug. Kolmantena kisaan lähtee saksan Katharine Hennig, neljäntenä Ebba Andersson ja viidentenä Krista Pärmäkoski. Näin ollen odotettavissa on jännittävä kisa, kun kärjessä on älytön määrä kovia hiihtäjiä, joista kaikki ovat potentiaalisia kärkinimiä.

Pärmäkosken jälkeen seuraava suomalainen takaa-ajoon lähtijä on Kerttu Niskanen, joka lähtee kisaan seitsemäntenä, 42,4 sekuntia kärjen jälkeen. Johanna Matintalo on Pärmäkosken ja Niskasen jälkeen seuraava kisaan lähtevä suomalainen, hän lähtee sijalta 17.

Rukan maailmancupin päätöspäivä tarjoaa varmasti maastohiihdon osalta jännittävän näytöksen, sillä esimerkiksi Johaugilla jäi varmasti voitonnälkää. Toisaalta myös Karlsson tekee varmasti kaikkensa, että myös huomenna irtoaa voitto. Suomalaisittain on myös jännitettävää, sillä Pärmäkoski ja Niskanen lähtevät sellaisilta sijoituksilta, että mitä tahansa voi tapahtua.

Ruka Nordicin päätöspäivän uutisia ja viimeisimpiä tapahtumia voi seurata nettisivuiltamme, sekä sosiaalisen median kanavista; twitteristä, instagramista ja facebookista.

Teksti & kuvat: Elisa Kivelä

Laajasalon opisto

Jaa artikkeli