28.11.2021 Uutinen, Tiedote

Niskasen johdolla Ruka Nordicin päätöspäivän takaa-ajoon

Maastohiihdon maailmancupin ensimmäinen osakilpailu saa päätöksensä sunnuntaina, kun luvassa on vapaan hiihtotavan matkat. Miesten puolella jatketaan 15 kilometrin matkalla kello 13.30.

Iivo Niskanen otti ylivoimaisen voiton lauantain distanssimatkalla ja pääsee starttaamaan sunnuntain takaa-ajoon 8.3 sekunnin kaulalla. Kolmen kärjessä matkaan lähtevät Niskasen lisäksi venäläiset Aleksei Tshervotkin, joka sijoittui toiseksi, ja kolmanneksi tullut Aleksandr Bolshunov, 14,1 sekuntia Niskasen jälkeen.

Muita potentiaalisia kärkisijoista taistelevia nimiä ovat norjalaiset Erik Valnes, sijalta neljä ja Johannes Hösflot Kläbo, sijalta yhdeksän. Myös kanadalainen Antoine Cyr, joka sijoittui yhdenneksitoista, näytti lauantaina että vauhtia löytyy.

Suomalaiset Remi Lindholm ja Perttu Hyvärinen pääsevät lähtemään sunnutain takaa-ajoon 30 parhaan joukosta. Lindholm tuli sijalle 26. ja Hyvärinen sijalle 28.

Ruka Nordicin päätöspäivän uutisia ja viimeisimpiä tapahtumia voi seurata nettisivuiltamme, sekä sosiaalisen median kanavista; twitteristä, instagramista ja facebookista.

 

Teksti: Algoth Nyström

Kansikuva: Miika Venäläinen

Laajasalon opisto

Jaa artikkeli