09.11.2016 Uutinen, Tiedote

Ruka Nordic GO -kilpailu starttaa torstaina Kuusamon alueella

Ruka Nordic GO on Ruka Nordicin järjestämä kilpailu, jossa tarkoituksena on löytää kolme eri Ruka Nordic GO -rastia, jotka on piilotettu ympäri Ruka-Kuusamon aluetta, ottaa selfie jokaisen rastin kanssa ja postata selfiet Instagramiin hashtagilla #rukanordicGO. Rastit on nimetty Ruka Nordicilla kisattavien lajien mukaan: mäkihyppy, maastohiihto ja yhdistetty.

Ensimmäisen rastin koordinaatit julkaistaan torstaina 10.11., toisen viikolla 46 ja viimeisen rastin viikolla 47. Rastien koordinaatit julkaistaan Ruka Nordicin Instagramissa ja Facebookissa. Rasteille pääsyä ei ole rajattu mihinkään tiettyyn kellonaikaan.

Kilpailun pääpalkintona on kaksi kolmen päivän lippua 25.–27.11. järjestettävään Ruka Nordiciin ja lisäksi jaossa on kolme yllätyspalkintoa.

Yllätyspalkinnon lunastaakseen on oltava nopea. Jokaiselle rastilla on jaossa yksi yllätyspalkinto, joka menee ensimmäisenä rastilta selfien postanneelle henkilölle. Kilpailun pääpalkinnon arvonnassa otetaan huomioon kaikki rastien kanssa hashtagilla #rukanordicGo postatut selfiet. Eli mitä useammalla rastilla käyt ottamassa selfien, sen paremmat ovat mahdollisuutesi pääpalkinnon arvonnassa!

Löydät Ruka Nordicin Instagramista nimellä @rukanordic!

Jaa artikkeli