22.08.2018 Uutinen, Tiedote

Ruka Nordic 2018 pääsyliput nyt Ticketmaster-lippukaupassa!

Ruka Nordicin 2018 pääsyliput löytyvät nyt Ticketmasterin valikoimasta – klikkaa itsesi lippukaupoille, ja varmista paikkasi talven hohdokkaimpaan urheilutapahtumaan!

Ruka Nordic täräyttää jälleen pohjoismaisten hiihtolajien maailmancupit täyteen vauhtiin Kuusamon lumilta 23. – 25. marraskuuta. Luvassa on totuttuun tapaan tiukkaa taistoa maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maailmancupin pisteistä sekä riemukasta kisafiilistä Rukan tunnelmallisissa puitteissa.

Mäkihyppääjät aloittavat maailmancupkilpailukautensa jo Ruka Nordicia edeltävällä viikolla Puolan Wislassa, mutta maastohiihdossa ja yhdistetyssä huiput ottavat toisistaan mittaa maailmancupin avauksessa ensimmäisen kerran intensiivisen harjoituskauden jälkeen.

Tänä vuonna tiedossa on myös ennennäkemätön määrä huikeaa oheisohjelmaa tapahtumaviikonlopun täydeltä. Älä jää paitsioon, vaan suuntaa kisahumuun koko viikonlopuksi!

Ruka Nordic 2018 pääsylippujen hinnat:

Perjantai 17 €

Lauantai 28 €

Sunnuntai 19,5 €

3 päivää 45 €

(+ Ticketmaster toimituskulut 2,50- 3,50 €)

Sadan päivän rajapyykki ohitettiin viime viikolla, ja Ruka Nordic on jo aivan nurkan takana. Kotiuta lippusi Ticketmasterin sivuilta, ja saavu paikan päälle seuraamaan voittotaistoa!

 

Kaipaatko astetta enemmän ekstraa kauden avaukseen? Ratkaisusi on silloin Ruka Nordic VIP! Tutustu VIP-palveluihimme ja varaa lippusi tästä!

Ruka Nordic 2018 VIP-lippujen hinnat:

Perjantai 120 €

Lauantai 150 €

Sunnuntai 120€

Jaa artikkeli