28.09.2018 Uutinen, Tiedote

Ruka Nordic 2018 lähestyy kovaa vauhtia – VIP-liput myynnissä nyt myös verkossa

Kuusamon Erä-Veikot r.y. ja Starsquad Oy ovat aloittaneet yhteistyön. Tämän myötä Starsquad vastaa eksklusiivisesti Ruka Nordicin maailmancupin 2018 VIP-pakettien myynnistä ja markkinoinnista.

”Olemme saaneet VIP-lipunmyyntiin kumppaniksemme huippuasiantuntijat vahvalla kokemuksella. Teimme pitkään VIP-myyntiä omin voimin. Tämän yhteistyön myötä kehitämme tapahtumaa jälleen entistä paremmaksi asiakkaillemme”, kommentoi Ruka Nordicin pääsihteeri Seppo Linjakumpu.

Ruka Nordic VIP tarjoaa sinulle ja vieraillesi ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maailmancupin avauksesta tyylillä. Sudenpesän tunnelmalliset puitteet ja terassikatsomon upeat näkymät yli kilpailupaikkojen takaavat, että nautit jokaisesta hetkestäsi kisoissa. VIP-kokemuksen kruunaavat paikallisten toimijoiden laatimat herkut ja monipuoliset juomalistat.

VIP Sudenpesässä saunot kesken ja keskellä kilpailuja, seuraat jännittäviä kilpailuja parhailta paikoilta ja nautit kansainvälisestä kisatunnelmasta huippuseurassa – tätä kokemusta et halua missata! VIP-paketteja on päivitetty ja niitä voi nyt ostaa ensimmäistä kertaa suoraan netistä – sen sijaan VIP-lippujen hinnoitteluun ei ole tullut muutoksia viime vuodesta. Yhteistyö on siis jo käynnistynyt vauhdilla.

Liity huippuseuraan ja osta VIP-liput suoraan verkosta osoitteesta www.starsquad.fi/tapahtumat/ruka-nordic-2018 tai ole yhteydessä myyntiin puhelimitse +358 9 4247 1100 tai sähköpostilla .

Nähdään Meijän Nordicissa!

 

Ruka Nordic 23.–25.11.2018. Mäkihypyn, yhdistetyn ja maastohiihdon maailmancup Rukalla. Kolme päivää maailman parasta talviurheilua: kahdeksan maailmancupin kilpailua ja yli 30 maata, 400 urheilijaa, 20 000 katsojaa ja mahtava tunnelma!

Kuvia Ruka Nordicista löydät Flickr-kuvapalvelusta.

Ruka Nordic FacebookissaTwitterissäInstagramissa ja tietenkin osoitteessa rukanordic.com.

Jaa artikkeli