21.11.2018 Uutinen, Tiedote

Poimi parhaat vinkit Ruka Nordiciin

Perjantai on oheisohjelman superpäivä

Lasten Lumipäivät
Riemua riittää perheen pienimmille, kun Lasten Lumipäivien aktiviteettialue aukeaa perjantaina klo 12. Tervetuloa tapaamaan Tuiskua, joulupukkia ja muita kavereita! Lue lisää alueesta ja sen tapahtumista täältä! 

Urheilijaesittelyt Rukan kylässä
Superperjantaina startataan maastohiihdon ja yhdistetyn kaudet Rukan kylässä Tykky-lavalla tapahtuvalla urheilijaesittelyllä eli bib-seremonialla. Paikalla ovat maailman parhaat maastohiihtäjät ja yhdistetyn urheilijat. Seremonian jälkeen juhlistetaan kisojen alkua yhdessä paraatimarssilla kylästä mäkimonttuun asti.

Virittäydy kisatunnelmaan mäkimontussa
Vaikka superperjantaina viihdytään oheisohjelman parissa, on tarjolla myös kovia kisasuorituksia. Yhdistetyn urheilijat hyppäävät mäessä varakilpailun klo 16 ja mäkimiehet jatkavat karsintakierroksella klo 19. Tule katsomaan tulevaisuuden tähtiä ja nauttimaan perjantai-illasta ulkoilmassa.

 

Lauantaina kisataan ja nautitaan

Yhdistetyssä jännittävät lähtöasetelmat
Yhdistetyn kauden avaavassa henkilökohtaisessa kisassa mitataan urheilijoiden alkukauden kunto niin mäessä kuin ladullakin. Viime vuonna Eero Hirvonen kampesi itsensä kahdesti korokkeelle Rukalla, mutta jatkuuko Suomen hyvä putki tänä vuonna? Saksan nimivahvan joukkueen lisäksi kesä-GP:n voitosta tiukkaa taistelua käyneet Itävallan Mario Seidl ja Suomen Ilkka Herola lyövät varmasti kapuloita rattaisiin jo kauden ensimmäisessä kisassa.

Paljuun ja saunaan VIP Sudenpesässä
Kiinnostaako hyvä ruoka ja juoma? Entä palju, josta pystyt seuraamaan stadionin tapahtumia? Suuntaa siis vip-lippuostoksille, sillä VIP Sudenpesässä on tarjolla kaikki nämä saunan kera. Nappaa mukaan oma pyyhe tai vuokraa se viiden euron hintaan. Tätä talviurheilun VIP-kokemusta et halua missata!

Matti Nykänen Pisteen Nordic Discossa
Legendaarinen mäkikotka Matti Nykänen huipentaa lauantai-illan Pisteen Nordic Discossa. Tule kokemaan spektaakkeli, joka sinun on nähtävä itse! Showtime klo 23:30. DJ aloittaa illan bileet klo 22.00.

Varmista paikkasi ja osta lippu täältä.

 

Sunnuntaina tähdet kohtaavat

Krista Pärmäkoski vs. Therese Johaug
Vanhat kilpakumppanit kohtaavat jälleen Rukan maailmancup-laduilla. Therese Johaug oli suvereeni norjalaisten kisakauden avaavalla Beitostölenin perinteisen kympillä samalla, kun Krista Pärmäkoski dominoi Suomen cupissa samalla matkalla. Kumpi hallitsee paineet ja vauhdin paremmin sunnuntaina? Tule katsomaan ja kannustamaan!

Sunnuntai-ilta huipentuu mäkikisaan
Sunnuntai-illan kruununa odottaa jännittävä mäkikilpailu. Siivittääkö alkukauden onnistuminen Antti Aallon myös kotiyleisön edessä hyviin sijoituksiin? Kuka kruunataan Rukan suurmäen valtiaaksi? Kilpailu alkaa klo 18.

 

Koko kisaviikonlopun ohjelman löydät täältä ja oheisohjelmaan voit tutustua tarkemmin täällä.

Mitä vielä odotat? Varmista paikkasi kansainvälisen talviurheilukauden avauksessa ja osta liput Ruka Nordiic nyt! Liput voit ostaa tapahtumapäivinä myös paikan päältä. VIP-liput hankit täältä.

Jaa artikkeli