26.11.2016 Uutinen, Tiedote

Lasten Lumipäivät aloittaa Lumilajit liikuttavat -kiertueen Rukan maailmancupin avauksesta

Ruka Nordic tarjoaa huippu-urheilun lisäksi aktiivista tekemistä kaiken ikäisille. Maailmancupin virallinen kisalatu on ollut vapaasti yleisön käytössä alkuviikon ja vielä lauantainakin virallisella kisaladulla pääsee hiihtämään kello 18–20 välisenä aikana.

Viikonloppuna lapset pääsevät hiihtämään, hyppäämään ja testaamaan tarkkuusammuntaa aivan pääporttien luona Lasten Nordicissa, kun Lasten Lumipäivät -kiertue starttaa Ruka Nordicin maailmancupin avauksesta.

Lasten Lumipäivillä talvilajeja pääsee kokeilemaan neljällä eri rastilla, joissa lajeina ovat mäkihyppy, suksicross sekä ampumahiihto, jossa pääsee testaamaan tarkkuutta kahdella eri pisteellä.

”Lasten Lumipäivillä eri talvilajeihin tutustuminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja innostavaksi. Ohjaajamme auttavat lapsia testaamaan eri lajeja ja maskottimme Tuisku on tietenkin mukana innostamassa lumilajien pariin”, Lumilajit liikuttavat -hankkeen koordinaattori Sini Savolainen fiilistelee.

Lapset pääsevät innostumaan lumilajeista Tuisku innoittamana lauantaina kello 10–17 välisenä aikana ja sunnuntaina kello 10–14 välisenä aikana. Lasten Lumipäivät -alueelle on vapaa pääsy ja tapahtuma on ilmainen. Omat sukset kannattaa ottaa mukaan, jos mahdollista.

 

Lue lisää Lasten Nordicista: https://rukanordic.com/lasten-nordic/

Lue lisää Lasten Lumipäivistä: https://rukanordic.com/2016/11/25/lasten-lumipaiville-halutaan-yli-10-000-lasta/

 

 

Jaa artikkeli