20.11.2019 Uutinen, Tiedote

Ensimmäistä kertaa Rukalla: Lasten oma Coop Mini World Cup!

Ensimmäistä kertaa Rukalla järjestettävä Coop Mini World Cup on hauska ja leikkimielinen tapahtuma 7–12-vuotiaille lapsille! Coop Mini World Cupissa perheen juniorit pääsevät kokemaan ainutlaatuisen kisatunnelman maailmancupin hengessä keskellä stadionia!

FIS ja maailmancupin sponsorit haluavat rohkaista lapsia liikkumaan ja tarjota hauskoja aktiviteetteja kisapaikalla koko perheelle ja juuri tästä Coop Mini World Cupissa on kyse!

Coop Mini World Cupissa lapset pääsevät osallistumaan maailmancupin keskiössä, kisastadionilla omaan hiihtokilpailuunsa – ja olemaan osa maailmancupin tapahtumakokonaisuutta! Mini World Cupin rata on 300 metriä pitkä ja osanottajamäärästä riippuen kisa hiihdetään joko ikäryhmittäin tai väliaikalähtönä.

Tapahtuma järjestetään Ruka Nordicin yhteydessä perjantaina 29.11. klo 17–18 ja lauantaina 30.11. klo 16–17 stadionilla, virallisilla kisapaikoilla. Osallistuaksesi sinulla tulee olla omat varusteet. Jos et pysty pitämään varusteita mukanasi koko kisapäivää, voit säilyttää niitä päivän aikana Joulupukin Kodan läheisyydessä.

Koska kyse on maailmancupista, kaikille tapahtumaan osallistuville lapsille on tietenkin luvassa myös mitali palkinnoksi! Hiihtosuorituksen jälkeen kaikille lapsille on tarjolla lämmintä mehua ja pientä syötävää, jotta palautuminen hiihtosuorituksesta sujuu mukavasti.

Ennakkoilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä! Ilmoittaudu mukaan 27.11.2019 klo 12 mennessä sähköpostiosoitteeseen . Voit ilmoittautua joko perjantaille tai lauantaille. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimen, syntymävuoden, huoltajan sekä päivän, jolle osallistutaan.

Mikäli kilpailussa on vielä tilaa, ilmoittautuminen on mahdollista myös paikan päällä.

Ilmoittautuneet voivat lunastaa lippunsa alueelle omalla nimellään stadionalueen ulkopuolella olevalta infopisteeltä. Lippu tulee noutaa viimeistään tuntia ennen kilpailun alkua, eli perjantaina klo 16, ja lauantaina klo 15 mennessä! Osallistuvan lapsen lisäksi yksi vanhempi on oikeutettu vapaalipulla alueelle lapsen/lasten huoltajaksi. Tämä huoltaja nimetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Huomioithan, että tapahtumaa voidaan videoida ja näyttää televisiossa, ja lisäksi paikalla on valokuvaajia. Tapahtumaan osallistujilta pyydetään kuvausluvan myöntämistä ilmoittautumisen yhteydessä. Kuvauslupa allekirjoitetaan paikan päällä ja se vaatii huoltajan allekirjoituksen.

Tunnelmia edellisistä Coop Mini World Cup -kisoista on nähtävissä Facebookissa, Coop Mini World Cupin omilla sivuilla. Pääset sivuille tämän linkin kautta!

Tiedustelut:
Seppo Linjakumpu, , p. 0400 706 433
Julia Pätsi , p. 040 148 5527

Jaa artikkeli