25.11.2023 Luokittelematon

Yhdistetyn Gundersen ei tarjonnut yleisölle suuria yllätyksiä. Suomalaisille jäi lauantain kilpailusta luu käteen.

Yhdistetyn Gundersen kilpailtiin tänään lauantaina. Kisassa ei nähty suuria yllätyksiä, kun norjalaistähti Jarl Magnus Riiber otti selkeän voiton ajalla 26:17. Hän aloitti hiihto-osuuden ensimmäiseltä sijalta. Hän hyppäsi mäkiosuudessa 171,4 pistettä. Riiberin perässä maaliin hiihti toisena matkaan lähtenyt Itävallan Johannes Lamparter. Neljäntenä mäkiosuuden jälkeen ollut Joergen Graabak kiilasi itsensä kolmanneksi.

Suomalaisista paras oli eiliseen tyyliin Eero Hirvonen. Hän lähti hiihto-osuudelle sijalta 34. Hän nousi loppujen lopuksi sijalle 19. Hirvonen oli koko kilpailun nopein hiihtäjä.

Ilkka Herola hyppäsi suomalaisista parhaiten mäkiosuudessa ja sijoittui sijalle 26. Hiihto-osuuden jälkeen Herola oli 23. Hän oli pettynyt tulokseen.

– Aika kauheen tuntusta. Jostakin syystä kaikki ei ollut kohdallaan.

Wille Karhumaa ja Arttu Mäkiaho tulivat maaliin peräkkäin. Karhumaa oli sijalla 34. ja Mäkiaho sijalla 35.

– Suksi oli hyvin voideltu ja mies paremmassa tikkarissa kuin eilen. Huomenna lähdetään hakemaan sellasta tän päivän hiihtoa ja eilisen hyppyä, sillä pitäis saada hyvä tulos aikaiseksi, kiteytti Karhumaa.