15.10.2018 Uutinen, Tiedote

Vitamin Well jatkaa virallisena juomasponsorina Ruka Nordic maailmancup -tapahtumassa

Vitamin Well on myös tänä vuonna paikalla virkistämässä maastohiihtäjiä yhdessä suurimmista talvilajien maailmancuptapahtumassa Rukalla 23.–25.11.2018. Yksi tapahtumassa kilpailevista tähdistä on Vitamin Wellin brändilähettiläs maastohiihtäjä Kerttu Niskanen.

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna kaikki pohjoismaiset hiihtolajit nähdään Rukalla, jossa yhdistetty ja maastohiihto myös avaavat maailmancup-kautensa. Luvassa on viikonloppu täynnä maailman parasta talviurheilua: kahdeksan maailmancupin osakilpailua, yli 30 maata ja 400 urheilijaa, mahtavaa tunnelmaa ja 25 000 katsojaa.

– Olemme iloisia siitä, että Vitamin Well on jälleen mukana sponsoroimassa juomia Rukan maailmancupissa. Haluamme tarjota markkinan parasta urheilujuomaa kilpailijoillemme, kun he saapuvat maaliin, Ruka Nordicin pääsihteeri Seppo Linjakumpu kommentoi.

Rukan maailmancupin yhteydessä yhdellä onnekkaalla on kaverinsa kanssa mahdollisuus tavata Vitamin Wellin brändilähettiläs Kerttu Niskanen ja nähdä hänen kilpailevan eturivin paikoilta. Lisätietoja kilpailusta löydät Vitamin Wellin Instagramista @vitaminwellsuomi.

– Maailmancup Rukalla on klassikko ja on kunnia olla mukana tukemassa juuri tätä tapahtumaa. Maailmancup on tärkeä osa Vitamin Wellin maastohiihtosatsausta ja se, että Kerttu on mukana kilpailemassa vuoden ensimmäisessä maailmancupissa, tekee siitä vieläkin jännittävämpää, Vitamin Wellin Country Marketing Manager Nathalie Bergenheim iloitsee.

 

Lue lisää osoitteessa www.vitaminwell.fi

 

Vitamin Well on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen yritys, jonka liikeidea on kehittää, valmistaa ja markkinoida juomia, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja ja joilla on selkeä toiminnallisuus kuluttajalle. Vitamin Well haastaa pohjoismaisia juomamarkkinoita tuottamalla fiksumpia ja paremman makuisia juomia pohjoismaihin sekä nyt myös Euroopan laajuisesti. Lisätietoa osoitteessa vitaminwell.fi. Maahantuojana Suomessa toimii Lejos Oy.

KUVAT JA TUOTENÄYTTEET

Nathalie Bergenheim, Country Marketing Manager, Vitamin Well, +358 50 341 6766,

Jaa artikkeli