28.11.2020 Uutinen, Tiedote

Vitamin Well jatkaa virallisena juomasponsorina FIS Ruka Nordic -Maailmancuptapahtumassa

 

Vitamin Well on myös tänä vuonna paikalla virkistämässä maastohiihtäjiä maailman suurimmassa talvilajien maailmancuptapahtumassa Rukalla 27-29.11.2020. Kaksi tapahtumassa kilpailevista tähdistä ovat Vitamin Wellin brändilähettiläät maastohiihtäjät Kerttu Niskanen ja Ristomatti Hakola.

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna kaikki pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup-avaukset pidetään Rukalla. Luvassa on viikonloppu täynnä maailman parasta talviurheilua: 8 maailmancupin osakilpailua,  27 maata ja 341 urheilijaa. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi kilpailut järjestetään tänä vuonna ilman yleisöä.

– Olemme iloisia siitä, että Vitamin Well on mukana sponsoroimassa juomia Rukan maailmancupissa. Haluamme tarjota raikasta ja terveellistä juomaa kilpailijoillemme, kun he saapuvat maaliin, Ruka Nordicin Pääsihteeri Seppo Linjakumpu kommentoi.

– Maailmancup Rukalla on klassikko ja on kunnia olla mukana tukemassa juuri tätä tapahtumaa. Maailmancup on tärkeä osa Vitamin Wellin maastohiihtosatsausta ja se, että Kerttu ja Ristomatti ovat mukana kilpailemassa vuoden ensimmäisessä maailmancupissa, tekee siitä vieläkin jännittävämpää, sanoo Vitamin Wellin Brand Manager Veera Rytsölä

Lue lisää osoitteessa www.vitaminwell.fi

 

Vitamin Well on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen yritys, jonka liikeidea on kehittää, valmistaa ja markkinoida juomia, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja ja joilla on selkeä toiminnallisuus kuluttajalle. Vitamin Well haastaa pohjoismaisia juomamarkkinoita tuottamalla fiksumpia ja paremman makuisia juomia pohjoismaihin sekä nyt myös Euroopan laajuisesti. Lisätietoa osoitteessa vitaminwell.fi. Maahantuojana Suomessa toimii Lejos Oy.

 

KUVAT JA TUOTENÄYTTEET

Veera Rytsölä, Brand Manager, Vitamin Well, +358 40 415 1694,

Jaa artikkeli