06.11.2018 Uutinen, Tiedote

Tutustu Ruka Nordicin oheisohjelmaan: nähtävää ja koettavaa riittää niin perheen pienimmille kuin koville bilettäjille

Maailmancupin kilpailujen lisäksi Ruka Nordicissa on reilusti myös muuta ohjelmaa! Tekemistä löytyy koko perheelle pienimmistä kisakävijöistä lähtien, mutta tylsää ei tule myöskään kaveriporukalla, joka tulee nauttimaan kansainvälisen kisaviikonlopun fiiliksestä. Kisaravintolat ja ruokakuja takaavat sen, ettet joudu nauttimaan kisoista tyhjin vatsoin. Ravintoloiden aukioloajat ja ohjelmat löydät verkkosivuiltamme. Tutustu myös Ruka Nordic VIP -lipun sisältöön. 

Poimi vinkit huikeaan Ruka Nordic -elämykseen ja liity huippuseuraan! 

Perjantai on oheistapahtumien superpäivä, jota et halua missata! 

Lasten Lumipäivien aktiviteettialue aukeaa perjantaina heti kello 12 ja joulupukin kodalla alkaa tapahtua kello 13. Tonttulassa joulupukin kodalla on paljon erilaista ohjelmaa ja kodalla vierailee tietenkin myös joulupukki ja joulumuori. Lue lisää Lasten Lumipäivien menosta ja tarkista milloin joulupukki vierailee kodalla Lasten Nordic -osiosta. Lasten Lumipäivien alueella lapsia innostaa lumilajien pariin tietenkin Tuisku-maskotti! 

Tapahtumaa on perjantaina myös Rukan kylässä, kun kello 17.30 Tykky-lavalla esitellään maastohiihdon ja yhdistetyn kauden 2017–18 maailmancupin ykkösurheilijat BIB-seremoniassa. Tämän jälkeen liikkeelle lähtee Ruka Nordicin avajaiskulkue. Paraatia johtavat naisvoimistelijat soihtuineen ja lisäksi kulkueessa on mukana maskotteja, kisatyttöjä, Nordicin organisaatio sekä tapahtuman suojelija. Kulkue huipentuu stadionille, jossa kuullaan Ruka Nordicin suojelijan, Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajan Mika Lehtimäen tervetuliaispuhe. 

Myös kisaravintoloissa tapahtuu perjantaina! Kuusamolainen huippu livebändi Flashback soittaa covermusiikkia kello 17 alkaen urheiluravintola Karhunkierroksessa. Kello 18–19 Karhunkierroksen baarissa on Happy Hour: olut, siideri ja lonkero 5 €/tölkki! Illan päätteeksi mäkikarsinnan jälkeen voidaan jälleen virittäytyä Happy Hour -tunnelmiin Flackbackin säestämänä. 

*Perhekahvila  Poronsarven vieressä Tonttulassa kuullaan Pororäppiä Lastenbändin esittämänä kello 19. Poronsarven lastenpisteessä on myös Apsi Apinan johdolla Onnenpyörä, jossa kaikki lapset voivat kokeilla omaa kisaonneaan. Kahvilassa ja Tonttulassa vierailee tietenkin myös Rukan Vyöti-maskotti. 

Lauantaina meno jatkuu Lasten Lumipäivien alueella ja joulupukin kodalla. Lumipäivien aktiviteettialue on auki lauantaina kello 10–18 ja joulupukin kota 10–19. Joulupukki ja joulumuori ovat tietenkin mukana menossa koko kisapäivän, kuten myös Tuisku- ja Vyöti-maskotit. 

Livebändi Flashback esiintyy lauantaina kello 15 jälleen Karhunkierroksen urheiluravintolassa, ja mäkikisan jälkeen voidaan virittäytyä Happy Hour -tunnelmiin Flashbackin pitäessä tunnelmaa yllä! 

Lasten Lumipäivien ohjatuilla pisteillä riittää vauhtia myös sunnuntaina kello 10–19. Ohjatuissa pisteissä lajeina ovat suksicross, ampumahiihto, mäkihyppy ja lumipelit. Rastipisteiden suorittamisesta saa diplomin! Tonttula ei myöskään hiljene sunnuntaiksi, vaan koettavaa riittää joulupukin kodalla koko päivän kello 10 alkaen. Pukille ehtii siis jättää kirjeen vielä sunnuntainakin! 

Koko viikonlopun ajan tunnelmaa katsomoissa pitää yllä juontaja Mikko Suursalmi! 

Osta liput nyt ja varmista paikkasi kansainvälisen talvikauden avauksessa! Koko ohjelman maailmancupin kisoineen löydät täältä. 
 

Myös Rukan kylän ravintoloissa tapahtuu kisaviikonloppuna!** 

Restaurant Rukahovissa menoa pitää yllä perjantaina Yölintu ja lauantaina Susanna Heikki ja voimaorkesteri. Zonessa perjantain meiningin nostaa kattoon Aikakone ja lauantain Chorale, ja Ravintola Pisteessä perjantaina lavan ottaa haltuun bilebändi Tiger Stripe ja lauantain viihteestä vastaa Matti Nykänen! Huomaathan, että Rukan kylän keikoille liput myydään erikseen. 
 

*Juttua muokattu 9.11.: Trubatuuri Tarmo Raatikaisen esiintyminen poistettu ohjelmasta, syynä sairastuminen. 

**Juttua muokattu 12.11.: juttuun lisätty tiedot Rukan kylän ravintoloiden tarjonnasta 

Jaa artikkeli