30.10.2018 Uutinen, Tiedote

Ruka Nordic SuperVIP 2018 -kilpailu

Voita unelmiesi Ruka Nordic -elämys ja nauti kansainvälisen talvikauden avauksesta tyylillä!

 

Miltä kuulostaisi matkustaa Ruka Nordiciin Suomen johtavan autovuokraamon Europcarin autolla, jonka tankin täyttää suomalainen St1, perillä majoittua aivan Rukan kylän ytimessä Scandic Rukahovissa ja nauttia herkulliset Ski Burgerit Rukahovin ravintolassa, pukea päälle Haltin upeat vaatteet, virittäytyä kisatunnelmaan vierailemalla Rukan mäkitornissa ja nauttia kisoista missä muuallakaan kuin tyylikkäässä Ruka Nordic VIP:ssa? Ja kaiken tämän päälle vieläpä päästä tapaamaan toivomasi Suomen maajoukkueen urheilija! Kaiken tämän kokisit tietenkin valitsemasi henkilön kanssa.

Osallistu kilpailuun Ruka Nordicin Facebookissa ja kaikki tämä voi olla sinun! Osallistumalla hyväksyt kilpailun säännöt.

TUTUSTU KILPAILUN SÄÄNTÖIHIN KUVIEN JÄLKEEN

Ruka Nordic Saturday 2017, Photo: Teemu Moisio/PTB-Creative

makihyppy

Ruka Nordic Opening 2016 Photo: Petri Rahkonen

Ruka Nordic Opening 2016, Photo: Lauri Hirvikoski

Ruka Nordic Saturday 2017, Photo: Teemu Moisio/PTB-Creative

RUKA NORDIC SUPERVIP 2018 -KILPAILUN SÄÄNNÖT

Ruka Nordic SuperVIP 2018 -kilpailu

”Ruka Nordic SuperVIP 2018” -kilpailun järjestää Suomen Hiihtoliitto ja Kuusamon Erä-Veikot. Kilpailu järjestetään ajalla 30.10.–11.11.2018.

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Ruka Nordicin julkaisemassa sponsoroidussa Facebook-postauksessa. Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Facebook-postaukseen suomalaisen pohjoismaisten hiihtolajien urheilijan nimi, jonka kanssa osallistuja haluaisi ystävänsä kanssa ottaa selfien Ruka Nordicissa. Kukin henkilö saa osallistua kilpailuun vain yhdellä kommentilla.

Kilpailuun voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Joko kilpailuun osallistuvalla henkilöllä tai kilpailun voittajan kanssa matkaan lähtevällä henkilöllä on oltava vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Voitto voidaan mitätöidä ajokortin puuttumisen vuoksi.

Viimeinen osallistumispäivä on 11.11.2018, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli kilpailu keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona Europcarin auto käyttöön tapahtumaviikonlopun ajaksi (to–su), St1:n kustantamat polttoaineet (max. 2000 km), 2 kpl 3 päivän VIP-lippuja Ruka Nordiciin, vierailu mäkitornissa, Haltin tuotepaketti kahdelle sekä 3 yön majoitus Scandic Rukahovissa 22.–25.11.2018. Palkinto on kahdelle hengelle. Palkinnon arvo on noin 3000 euroa.

Kilpailun pääpalkinto (pääpalkinnon saa voittaja ja hänen valitsemansa matkakumppani):

– Ruka Nordic VIP 3 päivän liput 2 kpl

– Vierailu mäkitorniin

– 3 yön majoitus Scandic Rukahovissa junior sviitissä (to–su) 2 hengelle

– Europcarin auto käyttöön tapahtumaviikonlopuksi (voittaja noutaa auton Europcarin osoittamasta lähimmästä noutopaikasta)

– St1 kustantamat bensat 2000 kilometriin asti

– Haltin tuotepaketti kahdelle (asu määrittyy sen hetkisen saatavuuden mukaan)

– Selfie-mahdollisuus voittajan toivoman urheilijan kanssa (voidaan toteuttaa mikäli urheilija on paikan päällä Rukalla ja sopiva ajankohta tapaamiselle löydetään, huom esimerkiksi mahdollinen sairastuminen voi estää tämän)

Pääpalkinnon voittajaan otetaan yhteyttä palkinnon lunastamiseksi Facebook-viestillä.

Palkintoehdot

Pääpalkinto arvotaan kilpailun päätyttyä viimeistään 13.11.2018. Pääpalkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta suoraan hänen Facebook-profiilinsa kautta viestillä. Mikäli voittaja ei vahvista saaneensa viestiä, jossa hänelle on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin kolmessa vuorokaudessa, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Palkinto voi sisältää voittajalle tulevia vastuita esimerkiksi auton käytöstä sekä huoneiston käytöstä. Näissä vastuukysymyksissä noudatetaan palkinnon tarjoajan (esimerkiksi Europcar) normaaleja vuokrausehtoja.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

Muut ehdot

Kilpailu tapahtuu Facebookissa. Järjestäjä vastaa kilpailun sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Facebook ei ole osallinen arvonnassa.

Jaa artikkeli