30.11.2019 Uutinen, Tiedote

Team Pärmäkoski dominoi Ruka Nordicin katsomoissa

Mahtava urheilutapahtuma ei synny ilman innokasta yleisöä. Kannattajien omistautuminen ja äänekäs kannustus antavat urheilijalle paljon; fanien tuki saattaakin olla merkittävä tekijä tiukkoja voittokamppailuja ratkaistaessa.

DSC_0266

Ruka Nordicin yleisöä hallitsee suomalainen kannattajakunta, mutta yksi urheilija faneineen on selvästi ylitse muiden. Krista Pärmäkosken kasvoilla varustettuja Team Finland-lippuja ei voi olla huomaamatta kisakatsomoissa.

-Krista on loistava urheilija, näkyvä hahmo ja hänen arvonsa ovat kunnossa, Pärmäkosken manageri Aki Pajunoja perustelee.

 

DSC_0149

Pärmäkoski on rakentanut ympärilleen laajan yhteistyöverkoston, jossa on mukana yrityksiä ja kymmeniä ihmisiä ympäri maan. Kotimaan kisojen lisäksi Pärmäkosken tiimi matkustaa ajoittain myös ulkomaille tukemaan suojattiaan.

DSC_0314

Vaikka katsomoissa heiluvat Suomen liput voittavat määrällisesti kansainvälisen vertailun, kisakatsomot eivät ole sentään täysin sinivalkoisia. Ruka Nordicin tapahtumiin osallistuu urheilijoita kaikkiaan 26 eri maasta.

 

DSC_0269

Fanit

DSC_0143

Ruka Nordic on monimuotoinen tapahtuma. Lasten kilpailutapahtuma Coop Mini World Cupin lisäksi järjestäjät ovat panostaneet erityisesti lapsiperheiden palveluihin. Yleisössä näkyykin tänä vuonna runsaasti pieniä urheilufaneja.

DSC_0264

DSC_0175

Eläimiäkään ei ole unohdettu! Pohjoismaisten hiihtolajien seuraaminen sopii erityisen hyvin ihmisen parhaalle ystävälle.

DSC_0147

DSC_0136

DSC_0130

 

Teksti & kuvat: Tino Lintunen

Jaa artikkeli