29.11.2019 Uutinen, Tiedote

Ruka Nordicin ravintolamaailma tarjoaa herkkuja moneen makuun

Ruka Nordicin ravintolamaailmassa on sekä uusia että edellisvuosilta tuttuja kahviloita ja ravintoloita, joiden joukosta jokainen kisavieras löytää itselleen sopivat eväät. Niin kisavieraiden kuin joukkueiden tarjoiluissa tukena ovat Ruka Nordicin kumppanit HK ja Feelia.

VIP-ravintola Sudenpesässä aterioit ja seuraat kisoja stadionin parhailta paikoilta. Sudenpesässä tarjolla on upea, lähiruokaa suosiva villiruoka-buffet. Sudenpesän ulkopuolelta löydät kaikille avoimen Kuusamokodan, jossa tarjolla on lämpimiä juomia sekä laaja valikoima erilaisia makukaakaoita!

Urheiluravintola Karhunkierros on perinteinen urheilupubi, josta löytyy sekä virkistäviä kylmiä virvokkeita että lämmittäviä kuumia juomia. Karhunkierroksen teltasta on suora näkymä hiihtostadionille, hyppyrimäkeen ja videotaululle, joten täällä et tule menettämään hetkeäkään maailmancupin jännittävistä tapahtumista!

Perheravintola Poronsarvi tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Ravintolan tarjontaan kuuluvat kahvilatuotteet, virvoitusjuomat ja maistuva grilliruoka. Tänä vuonna ravintolassa järjestetään paljon hauskaa puuhastelua lapsille, kuten onnenpyörä. Poronsarven vieressä toimii myös grilli, josta saa mukaansa HK:n virallista kisamakkaraa virvoitusjuomien kera.

Ruokakujalta löytyy useita eri ravintoloita ja kahviloita, joista jokainen tarjoaa purtavaa erilaiseen nälkään. Ruokakujan Pihakahvilasta saat letut ja leivonnaiset, Kenttäkeittiössä tarjoillaan valikoima erilaisia keittoja, ja Stadionin Grillistä löytyy erilaisia grillituotteita kuten ranskalaisia, nugetteja ja makkaraa – virvoitusjuomia unohtamatta.

HK ja Feelia pitkäaikaisina kumppaneina

Edellisvuosilta tutut kumppanit HK ja Feelia ovat myös tänä vuonna toteuttamassa niin kisakävijöiden kuin kilpailijoiden ja toimitsijoiden ruokatarjontaa Ruka Nordicissa.

– Olemme hyvin kiitollisia, että Feelia ja HK ovat pysyneet kumppaneinamme kaikki nämä vuodet ja ovat jälleen tänä vuonna vahvasti osana kisajärjestelyitä. Kumppanit ovat meille voimavara tämän suuren kansainvälisen tapahtuman järjestämisessä, Ruka Nordicin ravintolapäällikkö Marika Paananen kertoo.

Vuonna 2007 Pyhännällä perustettu Feelia on tehnyt yhteistyötä Ruka Nordicin kanssa jo viiden vuoden ajan. Alueensa lähiruokaa tuotteissaan suosiva Feelia toimittaa kisoihin muun muassa kenttäkeittiön kaikki herkulliset keitot, joiden joukossa on myös edellisvuosien kestosuosikki lohikeitto.

Talven urheilutapahtumiin kuuluvat myös erottamattomasti kisamakkarat, joita ilman Ruka Nordic ei jää tänäkään vuonna. Makkaroiden toimittamisesta huolehtii tänäkin vuonna kotimainen HK, jonka ensiluokkaisia kisamakkaroita tarjoavat valikoimissaan stadionalueen lukuisat ravintolat ja grillit.

Haaga-Helian matkailun opiskelijat ja talkoolaiset mukana tekemässä toimivan tapahtuman

Haaga-Helian Porvoon yksikön matkailun koulutuksen ja Ruka Nordicin yhteistyö jatkuu myös tänä vuonna. Porvoon yksikön matkailun koulutus on ollut mukana Ruka Nordicin järjestämisessä myös kahtena edellisenä vuonna.

Haaga-Helian opiskelijat tulevat vastaamaan kahden yleisöravintolan, kahden yleisöpalvelupisteen sekä Sub Media Centerin ravintolan suunnittelusta, hallinnoinnista, ylläpitämisestä sekä markkinoimisesta.

– Haaga-Helian opiskelijoiden panos on meille merkittävä ja tämä on erinomainen esimerkki siitä, kuinka oppilaitosyhteistyö voi toimia, Paananen iloitsee.

Ruka Nordicissa kisakokemuksen onnistumisesta sekä tietenkin yleisöä palvelevien ravintoloiden toiminnasta huolehtivat myös lukuisat talkoolaiset, joiden työpanos on erittäin tärkeä koko tapahtuman järjestelyjen kannalta.

– Olemme erittäin kiitollisia, että niin paikalliset kuin kauempaa tulevat vapaaehtoiset haluavat olla osa kisoja ja auttaa rakentamaan näistä kaikkien aikojen parasta Nordicia. Ilman heidän panostaan emme onnistuisi, Paananen kiittää.

Jaa artikkeli