09.12.2021 Uutinen, Tiedote

Ruka Nordicin koronatestaus onnistui mallikkaasti Pihlajalinnan kanssa.

Kuusamon Erä-Veikot järjestivät Ruka Nordicin maailmancup -tapahtuman 20. kertaa, kooten pohjoismaisten lajien maailmancupit Suomeen viikonloppuna 26.–28. marraskuuta. Rukalle saapui joukkueita lähes 30 maasta, ja Ruka Nordicin yhteistyökumppani Pihlajalinna vastasi tapahtuman koronatestauksesta joukkueiden, kisaorganisaation ja vapaaehtoisten osalta.

Tapahtuman pääsihteeri Marika Paanasen ja Pihlajalinnan Pohjois-Suomen aluejohtaja Ville Valkaman mukaan koronatestaus ja osapuolten välinen yhteistyö sujuivat mallikkaasti.

– Talvipakkasessa toteutettu testaus sujui tehokkaasti ja testitulokset olivat luettavissa sovitusti viimeistään seuraavana aamupäivänä. Kokonaisuus sujui suunnitelmien mukaisesti ja tasalaatuisesti, mikä on erityisen tärkeätä jokaisen asiakaskokemuksen takaamiseksi, Paananen summaa.

– Testausprojekti sujui mallikkaasti ja asiakkaat olivat tyytyväisiä. Testaus on vain pieni palanen tässä kokonaisuudessa, mutta hyvä asiakaskokemus myös sen osalta täydentää Rukan hienosti järjestettyä tapahtumaa, sanoo Valkama.

– Kuusamon Eräveikot ja Ruka Nordicin organisaatio ottivat meidät hienosti osaksi yhteisöään Rukalla. Teimme yhteistyötä tiiviisti ja sujuvuuden taustalla oli yhdessä rakennettu katkeamaton palveluketju, jatkaa Valkama.

Ruka Nordicin maailmancup 2021 on ensimmäinen maailmancup-tapahtuma, jossa toteutettiin joukkueiden ja toimitsijoiden testausta. Pihlajalinnan ja Hiihtoliiton yhteistyö alkoi tämän vuoden syyskuussa.

– Yhteistyö Pihlajalinnan kanssa on alusta alkaen ollut mutkatonta, kuitenkaan tinkimättä ammattimaisuudesta. Poikkeavissa olosuhteissa toteutettu testaus edellytti molemminpuolista joustavuutta. Tunnelma Pihlajalinnan koko henkilöstö kanssa oli lämmin ja ystävällinen, kehuu Paananen.

Jaa artikkeli