23.10.2019 Uutinen, Tiedote

Ruka Nordic SuperVIP2019 -arvonta

Voita uskomaton matka Ruka Nordiciin 29.11.–1.12.2019 kisojen parhaille paikoille!

Miltä kuulostaisi matkustaa Ruka Nordiciin Suomen johtavan autovuokraamon Europcarin autolla, jonka tankin täyttää suomalainen St1, perillä majoittua aivan Rukan kylän ytimessä Scandic Rukahovissa, pukea päälle Haltin upeat vaatteet, nauttia kisoista Ruka Nordic VIP:ssä ja seurata jännittäviä maailmancupin osakilpailuja kisojen parhailta paikoilta, joilla voit myös tavata lempisuomalaisurheilijasi? Kaiken kokisit tietenkin valitsemasi henkilön kanssa! Tänä vuonna palkinnot eivät jää vain Rukalle, vaan kaiken tämän lisäksi arvonnan voittaja vielä viikonlopun ruuat Atrialta sekä 500 euron lahjakortin Modeolle!

Osallistu arvontaan Ruka Nordicin Facebookissa ja kaikki tämä voi olla sinun! Osallistumalla hyväksyt arvonnan säännöt.

TUTUSTU ARVONNAN SÄÄNTÖIHIN KUVIEN JÄLKEEN

Ruka Nordic Opening 2018, Photo: Teemu Moisio/PTB-Creative

Ruka Nordic Opening 2018, Photo: Teemu Moisio/PTB-Creative

44212295220_78649f748c_o

44209136490_b8c2b72045_o

RUKA NORDIC SUPERVIP2019 -ARVONNAN SÄÄNNÖT

Ruka Nordic SuperVIP2019 -arvonta

”Ruka Nordic SuperVIP2019” -arvonnan järjestää Suomen Hiihtoliitto ja Kuusamon Erä-Veikot. Arvonta järjestetään ajalla 23.10.–10.11.2019.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Ruka Nordicin julkaisemassa sponsoroidussa Facebook-postauksessa sekä arvonnan kumppaneiden (Europcar, St1, Scandic, Halti, Atria, Modeo, Suomen yhdistetyn maajoukkue, Suomen maastohiihdon maajoukkue, Suomen mäkihypyn maajoukkue) Facebook-sivuille jaetussa Ruka Nordicin postauksessa. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Facebook-postaukseen suomalaisen pohjoismaisten hiihtolajien urheilijan nimi, jonka kanssa osallistuja haluaisi ystävänsä kanssa ottaa selfien Ruka Nordicissa. Kukin henkilö saa osallistua arvontaan vain yhdellä kommentilla.

Arvontaan voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Joko arvontaan osallistuvalla henkilöllä tai arvonnan voittajan kanssa matkaan lähtevällä henkilöllä on oltava vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Voitto voidaan mitätöidä ajokortin puuttumisen vuoksi.

Viimeinen osallistumispäivä on 10.11.2019, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli arvonta keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkintona Europcarin auto käyttöön tapahtumaviikonlopun ajaksi (to–su), St1:n kustantamat polttoaineet (max. 2000 km), 2 kpl 3 päivän VIP-lippuja Ruka Nordiciin 29.11.–1.12.2019, Haltin tuotepaketti kahdelle, 3 yön majoitus Scandic Rukahovissa 28.11.–1.12.2019 sekä yksi Atrian lahjakortti ja yksi Modeon lahjakortti. Palkinto on kahdelle hengelle lukuun ottamatta lahjakortteja, jotka saa vain voittaja. Palkinnon arvo on noin 3650 euroa.

Arvonnan palkinto (palkinnon saa voittaja ja hänen valitsemansa matkakumppani):

– 3 päivän VIP-liput Ruka Nordiciin 29.11.–1.12.2019 (2 kpl) sekä kaikki VIP-lipun edut

– 3 yön majoitus Scandic Rukahovissa (to–su) 2 hengelle

– Europcarin auto käyttöön tapahtumaviikonlopuksi (voittaja noutaa auton Europcarin osoittamasta lähimmästä noutopaikasta)

– St1:n kustantamat bensat 2000 kilometriin asti

– Haltin tuotepaketti kahdelle (asu määrittyy sen hetkisen saatavuuden mukaan)

– Atrian lahjakortti (1 kpl), arvo 150 euroa

– Modeon lahjakortti (1 kpl), arvo 500 euroa

– Mahdollisuus selfieen voittajan toivoman urheilijan kanssa (mikäli urheilija on paikan päällä Rukalla ja sopiva ajankohta tapaamiselle löydetään, huom. esimerkiksi mahdollinen sairastuminen voi estää tämän)

– Mahdollisuus vierailuun Rukan mäkitornissa (mikäli sopiva ajankohta löydetään)

Palkinnon voittajaan otetaan yhteyttä palkinnon lunastamiseksi Facebook-viestillä.

Palkintoehdot

Palkinnon voittaja arvotaan osallistumisajan päätyttyä viimeistään 11.11.2019. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta suoraan hänen Facebook-profiilinsa kautta viestillä. Mikäli voittaja ei vahvista saaneensa viestiä, jossa hänelle on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin kolmessa vuorokaudessa, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Palkinto voi sisältää voittajalle tulevia vastuita esimerkiksi auton käytöstä sekä huoneiston käytöstä. Näissä vastuukysymyksissä noudatetaan palkinnon tarjoajan (esimerkiksi Europcar) normaaleja ehtoja. Lahjakorteissa noudatetaan sen ehtoja ja lahjakortti on käytettävä sen ehtojen mukaisesti.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

Muut ehdot

Arvonta tapahtuu Facebookissa. Järjestäjä vastaa arvonnan sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Facebook ei ole osallinen arvonnassa.

Jaa artikkeli