23.11.2019 Uutinen, Tiedote

Mahdollisella tukilakolla vaikutuksia maa- ja catering-palveluihin sekä asiakaspalveluun Helsinki-Vantaan lentoasemalla maanantaina 25.11.

Ilmailualan Unioni IAU on antanut ennakkoilmoituksen mahdollisista Postin työehtokiistaan liittyvistä tukitoimista maanantaina 25.11. klo 6.00 alkaen. Tukitoimet vaikuttaisivat merkittävästi maa- ja catering-palveluihin sekä asiakaspalveluun Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Finnair kertoo tiedotteessaan.

Finavia arvioi, että mahdollisen tukilakon vaikutukset näkyisivät lentoasemalla myös tukilakkoa seuraavana päivänä, eli tiistaina 26.11.

Finnairin kertoo, että asiakkailla on mahdollista aikaistaa lentonsa ajalle 21.–24.11. tai siirtää se ajalle 26.–27.11., jos lennoilla on tilaa alkuperäisessä matkustusluokassa. Mikäli haluat selvittää mahdollisuuttasi siirtää lentoasi, olethan yhteydessä Finnairin asiakaspalveluun: https://www.finnair.com/fi/fi/customer-care?show=contact-us

Sekä Finnair että Finavia ovat ilmoittaneet tiedottavansa mahdollisen tukilakon vaikutuksista tarkemmin lähempänä maanantaita. Ajankohtaisimman tiedon saamiseksi suosittelemme seuraamaan Finnairin ja Finavian tiedotusta:

Finnair: https://www.finnair.com/fi/fi/flightinfo

Finavia: https://www.finavia.fi/fi/uutishuone

Jaa artikkeli