14.11.2017 Uutinen, Tiedote

Kansainvälinen huippu-urheilu kohtaa festivaalifiiliksen – Qstock ja Ruka Nordic yhteistyöhön

Pohjoisen huipputapahtumat Ruka Nordic ja musiikkifestivaali Qstock aloittavat yhteistyön.

Yhteistyö tulee näkymään molemmissa tapahtumissa, kun Qstock tuo kesän henkäyksen ja festivaalitunnelman Rukalle marraskuussa ja Ruka Nordic luo talviurheilun huumaa keskelle kesää Oulussa.

”On hienoa lähteä yhteistyöhön Ruka Nordicin kaltaisen suuren ja kansainvälisen tapahtuman kanssa. Koimme, että pohjoiset tapahtumat tukisivat tässä hyvin toisiaan. Qstockin on ilo olla mukana nostattamassa kisatunnelmaa. Tuomme stadionin yhteen suurimmista kisaravintoloista tuulahduksen kesää, tietenkin myös musiikin voimin”, Qstockin toimitusjohtaja Jouni Loponen kommentoi yhteistyötä.

”Qstock tuo Ruka Nordiciin uuden viihteellisen puolen, jota tapahtuma on kaivannut. On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä yhden Suomen suurimman festivaalin kanssa ja näin kasvattaa yhdessä Ruka Nordicin ohjelmatarjontaa entisestään. Musiikki, iloinen festarimeininki ja urheilu täydentävät toisiaan ja siksi tämä yhteistyö on erityisen hieno asia”, Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja Mats Lindfors sanoo.

Qstock tuo Ruka Nordiciin ennennäkemätöntä festivaalitunnelmaa Qstock Pit Stop Barin muodossa. Qstock Pit Stop Barin meininki ei jätä vauhdikkaintakaan kisakävijää kylmäksi, kun Suomen suurimpia yökerhoja ja Lapin tunturikeskuksia vallannut DJ Aleksanteri K pitää menoa yllä perjantaina ja lauantaina iltapäivästä lähtien.

Aleksanteri K tuo kisakansalle energisen shownsa 90-luvun musiikin ja nykypäivän hittien tahdittamana. Kovimmille kisatunnelmaan tempautuneille luvassa Qstock-palkintoja. Kisabaari huolehtii tietenkin myös nesteytyksestä ja tarjoaa uunituoreet kahvilatuotteet.

Koe Qstock Ruka Nordicissa ja osta lippusi nyt: rukanordic.com/#liput

logot_png

Jaa artikkeli