27.10.2021 Uutinen, Tiedote

Vitamin Well jatkaa virallisena juomasponsorina FIS Ruka Nordic -maailmancuptapahtumassa

Vitamin Well on myös tänä vuonna paikalla virkistämässä maastohiihtäjiä maailman suurimmassa talvilajien maailmancuptapahtumassa Rukalla 26.11.- 28.12.2021. Kaksi tapahtumassa kilpailevista tähdistä ovat Vitamin Wellin brändilähettiläät maastohiihtäjät Kerttu Niskanen ja Ristomatti Hakola.

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna kaikki pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup-avaukset pidetään Rukalla. Luvassa on viikonloppu täynnä maailman parasta talviurheilua: 9 maailmancupin osakilpailua, yli 30 maata ja 400 urheilijaa, mahtavaa tunnelmaa ja 25 000 katsojaa.

– Maailmancup Rukalla on klassikko ja on kunnia olla mukana tukemassa juuri tätä tapahtumaa. Maailmancup on tärkeä osa Vitamin Wellin maastohiihtosatsausta ja se, että Kerttu on mukana kilpailemassa vuoden ensimmäisessä maailmancupissa, tekee siitä vieläkin jännittävämpää, sanoo Vitamin Wellin Marketing Activation Manager Mari Lemponen.

VW-Ruka 8

Vitamin Well on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen yritys, jonka liikeidea on kehittää, valmistaa ja markkinoida juomia, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja ja joilla on selkeä toiminnallisuus kuluttajalle. Vitamin Well haastaa pohjoismaisia juomamarkkinoita tuottamalla fiksumpia ja paremman makuisia juomia pohjoismaihin sekä nyt myös Euroopan laajuisesti. Lisätietoa osoitteessa vitaminwell.fi.

Maahantuojana Suomessa toimii Lejos Oy.

KUVAT JA TUOTENÄYTTEET:
Mari Lemponen, Marketing Activation Manager, Vitamin Well

Jaa artikkeli