10.12.2019 Uutinen, Tiedote

SuperVIP-arvonnan voittaja: ”Näitä kilpailuja voi tosiaan voittaa”

Ruka Nordicin ja Suomen Hiihtoliiton maajoukkueiden kumppanien järjestämän SuperVIP-arvonnan palkintona oli kolme päivää luksusta Ruka Nordicissa.

Pyhäjärveläinen Heli Saarimaa oli juuri ehtinyt ostaa liput Anna Puun keikalle Helsinkiin, kun Facebookin uutisvirrassa silmiin osui Ruka Nordicin ja Hiihtoliiton organisoima SuperVIP-kilpailu. Anna Puun keikan kanssa samaan viikonloppuun osuva Rukan maailmancup sai Saarimaan jo ohittamaan arvontaan osallistumisen, mutta päätti sittenkin hetken mielijohteesta osallistua kisaan.

– Ajattelin silloin, etten kuitenkaan voita mitään, joten päätin sittenkin osallistua. Ja niinhän siinä kävi, että voitto osuikin kohdalle. Näitä kilpailuja voi tosiaan voittaa, Saarimaa nauraa Rukalla.

Arvonnan palkintona oli Europcarin auto, Audi A4, käyttöön tapahtumaviikonlopun ajaksi, St1:n kustantamat polttoaineet, 2 kpl 3 päivän VIP-lippuja Ruka Nordiciin, Haltin tuotepaketti kahdelle, 3 yön majoitus Scandic Rukahovissa sekä viikonlopun ruoat Atrialta ja Modeon lahjakortti.

– Kiitos upeiden palkintojen meillä oli kaikki, mitä viikonlopulta pystyimme toivomaan, Saarimaa iloitsee.

DSC_0307
Pyhäjärveläinen Heli Saarimaa voitti Ruka Nordicin ja Hiihtoliiton organisoiman SuperVIP-kilpailun. Yhtenä palkintona oli tapaaminen hänen toivomansa Suomen maajoukkueen urheilijan kanssa.

”Hiihtoliiton henkilöstö on pitänyt meistä todella hyvää huolta”

Iivo Niskanen oli juuri voittanut lauantaina miesten 15 kilometrin kisan, kun Saarimaa odotteli palkintoon kuuluvaa tapaamista aiemmin naisten 10 kilometrillä toiseksi sijoittuneen Krista Pärmäkosken kanssa.

Juttu luisti kaksikon välillä alusta asti, kummankin kerratessa kuulumisiaan. Siinä missä Pärmäkoski kertoi olleensa jo pitkään kiertueella, myös Heli Saarimaa kertoi arjen kiireistään. Omaa puusepänliikettään pyörittävä Saarimaa kertoi viikonlopun olevan hänelle oikea loma, jossa ei ole tarvinnut kuin nauttia kokemuksistaan.

– Tämä on sellainen elämys, että muistan tämän loppuelämäni. Hiihtoliiton henkilöstö on pitänyt meistä todella hyvää huolta, Saarimaa kiittelee.

Lisäksi voittajalle järjestettiin mahdollisuus tutustua muun muassa Suomen hiihtomaajoukkueen huoltorekkaan.

DSC_0300
Tapaaminen Krista Pärmäkosken kanssa oli unohtumaton kokemus.

Käynti Rukan mäkitornissa huimasi

Itsekin innokkaasti hiihtävä Saarimaa opiskeli aikanaan Vuokatin urheilulukiossa. Kaulassa Rukallakin oli oman paikkakunnan hiihtojoukkueen kaulaliina.

Haltilta saadut uudet vaatteet ja kaulaliina tulivat tarpeeseen sunnuntaina, kun Saarimaa pääsi vierailemaan Rukan HS142 mäen tornissa. Navakka tuuli, reilu 10 asteen pakkanen ja huimaava korkeus saivat Saarimaan katsomaan mäkihyppääjiä uusin silmin.

– Nostan näille urheilijoille hattua, kun tulevat tuolta alas sukset jalassa, Saarimaa huokasi jalat tukevasti mäkimontun kamaralla.

Saarimaa nauraa, että ilman SuperVIP-voittoa, häntä ei olisi saanut millään mäkitorniin.

– Nyt joutui haastamaan itsensä vähän pakolla.

DSC_0351
Kurkistus mäkihyppääjien maisemiin.
DSC_0352
Mäkitornista on kauniit näkymät.

SuperVIP-kilpailu tuotti monta voittajaa

Arvonnan voitto oli kahdelle ja Saarimaa otti Rukalle mukaan ystävänsä Kati Jansan Kuopiosta. Saarimaa kertoo, että useampi ystävä tarjoutui matkaseuraksi kuultuaan hänen voittaneen arvonnan.

– Kyllä moni tarjoutui myös kuskiksi uuden Audin rattiin, kun polttoaineitakaan ei tarvinnut kustantaa ja majoituskin oli aivan Rukan kylän keskellä.

Ystävänsä mukaan päässyt Jansa kehuu Ruka Nordic -viikonloppua unohtumattomaksi kokemukseksi, mutta kiistää nauraen syyllistyneensä lahjontaan tai mielistelyyn ystävänsä valitessa matkaseuralaistaan.

Saarimaa kertoo todella monen ystävänsä myös ihmetelleen, että joku todella voittaa näitä kilpailuja. Saamansa hyvän Saarimaa laittoi kiertämään Ruka Nordic -viikonlopulle varaamiensa Anna Puu -lippujen muodossa.

– Lahjoitin ne oman yritykseni Facebook-sivujen kautta ihmisille, jotka olivat loman ja irtioton tarpeessa, Saarimaa kertoo.

Jansa ja Saarimaa toteavat, että tällä kertaa SuperVIP-arvonta tuottikin kaikkiaan neljä voittajaa.

– Osallistukaa näihin kilpailuihin, voitte saada oikeasti unohtumattomia kokemuksia, ystävykset kannustavat.

DSC_0360
Heli Saarimaa matkakumppaninsa Kati Jansan kanssa.

kumppanit_logot

kumppanit_logot_2

Teksti&kuvat: Tino Lintunen, Laajasalon Opisto

Jaa artikkeli