22.11.2021 Uutinen, Tiedote

Rukan kisaravintoloista löytyy purtavaa moneen makuun!

Ruka Nordicin ravintolamaailmasta on täällä taas! Tarjolla on jälleen upea valikoima kahviloita ja ravintoloita, joiden joukosta jokainen kisavieras löytää itselleen sopivat eväät. Valikoimaan kuuluvat tutut Karhunkierros, Poronsarvi ja Ruokakuja, minkä lisäksi VIP-vieraita palvelee ainutlaatuinen Sudenpesä.

 

Tarjontaa jokaiseen makuun!

Tänä vuonna Perheravintola Poronsarvi toimii koronaturvallisena ulkoilmaravintolana, jonka tunnelmallisen avotulen äärellä nautit kahvilatuotteista ja grilliruuasta koko perheen kanssa. Poronsarvessa voit asioida myös ilman koronapassia.

VIP-ravintola Sudenpesässä on tarjolla on upea villiruoka-buffet, johon kuuluu tänä vuonna lähiruokaa monessa muodossa! Tutustu Sudenpesän tarjontaan tarkemmin VIP-sivuillamme.

Karhunkierroksessa on puolestaan luvassa urheilun lisäksi myös menoa ja meininkiä, kun lauantaina kisabaari saa esiintyjäkseen Pojun! Tule kuuntelemaan musiikkia ja nauttiimaan virkistäviä kylmiä virvokkeita että lämmittäviä kuumia juomia. Karhunkierroksen paistopisteestä löydät myös tuoreet kisamunkit ja juhlavuoden kilpailun kunniaksi siniristilipuin koristetut synttäripullat. Ravintola Karhunkierros on sisätilaravintola, joten sisäänpääsyyn vaaditaan koronapassi.

Ruokakujalla herkutellaan paistetuilla muikuilla ja kermaisella lohikeitolla. Pihakeittiön soppatykistä valmistuvat myös riistakeiton lisäksi maukkaat kasviskeitot. Grillistä nappaat mukaan urheilutapahtumien klassikon, eli kisamakkaran! Ruokakujalta löydät myös tuttuun tapaan lakumyyjän ja Le Gruyère -maistiaiset.

Uutena tulokkaana ravintolavalikoimaan kuuluu Koilismaan Osuuskaupan ruokateltta, johon asiakasomistajat pääsevät esittämällä vihreän S-etukortin ovella! Lämmitetty asiakasomistajateltta on huippupaikka seurata kisoja ja nauttia samalla kahvilapalveluista.  Myös asiakasomistajateltta on sisätilaravintola, joten sisäänpääsyyn vaaditaan koronapassi.

 

Turvallisesti rannekkeella ravintoloihin

 

Ruka Nordicin stadionalueella voi kulkea vapaasti ravintolasta toiseen kulkurannekkeen avulla. Esittämällä koronapassin rannekkeenvaihtopisteellä saat itsellesi kulkurannekkeen ravintoloihin, joten sinun ei tarvitse esittää koronapassia jokaisen teltan ovella. Jos sinulla ei ole ranneketta niin ei hätää – Poronsarvi palvelee kaikkia asiakkaita, rannekkeella tai ilman!

Jaa artikkeli