09.11.2021 Uutinen, Tiedote

Uutta Ruka Nordicissa: Asiakasomistajille oma kisaravintola!

Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajat pääsevät nauttimaan eksklusiivisista eduista tämän vuoden Rukan maailmancupissa! Kisakatsomoon tulee ensimmäistä kertaa n. 50 hengen lämmitetty asiakasomistajateltta, josta kisoja voi seurata aitiopaikalta!

Koilismaan Osuuskaupan asiakasomistajateltta on huippupaikka seurata kisoja ja nauttia samalla kahvilapalveluista. Stadionin jättivideotaululta näet myös kaikki ratkaisevat kisatapahtumat ladun varrelta. Sisään pääsee helposti vain vilauttamalla vihreää S-etukorttia!

FIS World Cup Ruka Nordic 2021, eli Meijän Nordic järjestetään marraskuun lopulla 26.-28.11.2021 jo 20. kertaa. Ruka Nordic avaa yhdistetyn ja maastohiihdon maailmancupin, minkä lisäksi luvassa on tiukkoja taistoja myös mäkihypyn maailmancup-pisteistä.

Tarjolla on kolme päivää maailman parasta talviurheilua perjantaista sunnuntaihin! Myös perheen pienimmät huomioidaan tapahtumassa – Lapsille on luvassa ikiomaa ohjelmaa sekä kisatorilla Rukan kylällä että kisa-alueella.

Koillismaan Osuuskauppa on yksi kisojen tutuista yhteistyökumppaneista & pääsponsoreista, ja he ovat olleet mukana tukemassa kisojen onnistumista alusta saakka. Asiakasomistajaetuna ennakkoon ostetuista Ruka Nordic lipuista annamme S-Etukortilla alennusta 2€/lippu. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä Prisma Kuusamossa ja Sale Rukassa, joten nappaa omasi äkkiä!

Tervetuloa paikan päälle kannustamaan Iivoa ja kumppaneita ja fiilistelemään aitoa kisatunnelmaa!

Jaa artikkeli