17.08.2017 Uutinen

100 päivää kisoihin. Ruka Nordicin liput myyntiin tänään!

Ruka Nordicin 2017 pääsyliput ovat nyt myynnissä. Varmista siis paikkasi heti Rukalle, jonne maailman huiput saapuvat jälleen avaamaan kautensa maastohiihdon ja yhdistetyn parissa – mäkihyppääjiä unohtamatta!

Viime vuonna Ruka Nordic sai kunnian avata Lahti 2017 -kotikisojen arvokisavuoden, eikä tänäkään vuonna kauden avaus sen vähäisempi ole: marraskuussa on aika avata olympiavuosi, joka huipentuu Etelä-Korean Pyeongchangin talviolympialaisiin helmikuussa 2018.

Tänä vuonna Ruka Nordicissa nähdään hiihtoa ja yhdistettyä kaikkina kolmena kilpailupäivänä. Mäkihypyn maailmancup avaa Ruka Nordicia edeltävänä viikonloppuna Puolan Wislassa ja Rukalla mäkimiehet kilpailevat lauantaina ja sunnuntaina. Perjantaina ei silti  tarvitse olla ilman mäkimiehiä, sillä silloin hypätään mäkikisan karsinnat! Luvassa on siis kolme päivää täyttä menoa! Ruka Nordicin 2017 päiväkohtaiseen ohjelmaan pääset tutustumaan tästä.

Ruka Nordiin on enää reilut 100 päivää, eli kauden avaus siintää jo horisontissa – varmista siis, että sinä olet mukana, kun maailman huiput ottavat jälleen toisistaan mittaa Rukan upeissa puitteissa!

 

Ruka Nordic 2017 lippujen hinnat:

Perjantai/sunnuntai 22 €

Lauantai 30,5 €

3 päivää 51  €

 

Toimi heti ja varmista siis paikkasi olympiavuoden avaukseen Rukalle! Liput ostat näppärästi Ticketmasterin sivuilta tästä!

 

Haluatko nauttia olympiavuoden avauksesta entistäkin tyylikkäämmin? Silloin valintasi on uudistunut Ruka Nordic VIP! Tutustu VIP-palveluihimme ja varaa VIP-lippusi tästä!

Jaa artikkeli